上一頁下一頁
發新話題

[意大利] 半場有錢收~

收藏  |  訂閱
49  2.5k

引用:
原帖由 小燈神 於 2007-1-13 09:51 PM 發表
呢條友好似選擇性失明....支持果d先覆...咩料呀:030:
多謝閣下入黎捧場呀~:071: :071: :071:

佢有精神分裂:030: ....如果佢咁鍾意要$300...我兜口兜面比夠十億你~~:041:

國寶在此向支持國寶ge巴打(輸左錢)講聲:唔好意思呀~:027: :027: :027:
今晚累及大家輸錢~sorry~:035: :035: :035:

hahaha .............:071:

:044: bamboo出黎做燈

点呀:096: 國寶:046: 有受害人出左尼指控你:096: :096: 你又吾敢出尼對證,仲係道想厄人,正一大騙子:096:

各位入去睇吓,就知道國寶係厄人錢,又吾敢同人對質:096: :096: :046: :046:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3276504&extra=page%3D1&page=4

以前國寶吾認收左人錢,冇厄過人,現在所有受害人在吾同概網站企左出尼一齊指控你:046: :046: ,你仲有乜大話講呀?:096: :046:

各位入去睇吓,就知道國寶係厄人錢,又吾敢同人對質:096: :096: :046: :046:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3276504&extra=page%3D1&page=4

點呀:096: 國寶(xx版主):096: 在(x網)厄吾到(x友),而家想去其他網厄一d冇知網民?:096:

你去邊道,我一定跟你去邊:046: :046: 你返去(x網)做厄人版主啦:096: 都吾知道自己(賤格):096:

一定要日日比人插先至...:044: :041: :044:

引用:
原帖由 國寶 於 2007-1-13 05:20 PM 發表
半冷之選:安玻里半場禾(1.85倍),信心指數88%:098: :098: :098:
安玻里 對 帕爾馬>>>一隊禾波多於贏波ge安玻里,配合另一支作客仲未識贏波ge帕爾馬:044: :044: :044: ,咁點投注好呢?2隊同時都有一特性 ...
其實我真係有少少唔明,點解有咁多人中招,傻到幫佢買料,
單係睇佢既post,佢寫既野同係賭場教人買大細既人冇分別,
佢係度係捉路,即係開左四五次大,就係咁講,上個round開得四次大,
依家第五次,應該轉路架啦,買細啦,一定開細......(下刪二千字),
內容冇point,對球隊球員全不了解,又冇下功夫做準備,
單講正常會開出咩野,除非.........
同正常車仔曼聯應該贏,假如咁都輸得除非....N咁多理由.....才爆路有咩分別。
另一個係佢寫既信心指數,咩叫信心指數?即係自己估出黎,信我啦?
其實我係路人甲,很少看這邊的post,最近看了數天,手多多寫幾句!
出post我認同應該百花齊放,咩人都有權利寫自己喜歡的,
越出位既人當然越有機會俾其他人攻擊,由其係自己深信比佢強,
覺得對方冇料到,要將對方拉下馬等。但假如整個討論區得一兩丁友控掣,
只會變得沉悶,希望大家多給別人一點空間。
不過最重要一樣,別利用這點空間去傷害別人,心存貪念呃其他人的財物,
只能反影你係一個失敗既人。網路詐騙係刑事罪行,雖然買貼士較難起訴,
搜証亦難,但並不代表這種做法無罪,假使有一日有多人同時舉報,
警方亦都要採取行動,可能會找到你更多其他網上罪行的。
等同模特兒公司呃人化莊,拍照,收左錢,有機會就call job俾佢地,
好多時有一兩個細雞job做!
化莊拍照要成本,又有俾job,要收錢應該冇問題,咪一樣告得入,
拉人封舖。如果你覺得自己一世夠運冇事既,你就唔駛呃人為生啦,
希望你唔駛坐監過下半生啦(不過我直覺你應該有唔少案底,衰左咪又再坐過)

引用:
原帖由 國寶 於 2007-1-14 02:24 AM 發表
國寶在此向支持國寶ge巴打(輸左錢)講聲:唔好意思呀~:027: :027: :027:
今晚累及大家輸錢~sorry~:035: :035: :035:
你無係度獻世啦廢柴,我多謝你就真,無你輸錢馬會又邊有錢賠比我呀,
:071::071:,你駛乜道歉呀,以為真係有人跟你呢盞燈?咪咁天真啦!!!以為自已係賭神,我當你係燈神咋,燈神

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆