上一頁下一頁
發新話題

[意大利] 半場有錢收~

收藏  |  訂閱
49  2.5k

你地話佢昆水...但係..佢賣tips 比你..你比錢佢..係叫交易....如果佢唔係準..你都唔會買tips la....你話佢...賠率低.....咁佢又冇講明..賠率高wo......MT_TM 話..1.1倍-1.5倍佔8成..2倍以上的只佔1成..咁姐係佢買tips唔只買幾次..因為要計得出邊d佔幾多成..一定係買左好多次..咁人地..出左咁多次1.1-1.5 ..你仲要走去買..真係傻.....又唔係國寶出ge tips 唔中...係你自己話賠率低....咁你又去買???

國寶支持你!你d tips 係準ga..唔洗理佢地

引用:
原帖由 民Arshy 於 2007-1-14 11:05 AM 發表
你地話佢昆水...但係..佢賣tips 比你..你比錢佢..係叫交易....如果佢唔係準..你都唔會買tips la....你話佢...賠率低.....咁佢又冇講明..賠率高wo......MT_TM 話..1.1倍-1.5倍佔8成..2倍以上的只佔1成..咁姐係佢 ...
民Arshy 兄~有閣下呢個post,國寶一定堅持到底~:098: :098: :098:
多謝閣下ge捧場~:036: :036: :036:
國寶ge準成度高與否,唔使佢地話ge~:092: :092: :092:
如果國寶ge post冇參考價值,查看數字都唔會去到千四數字啦~:071: :071: :071:
不過國寶都好多謝佢地ge關心同日日都係咁留意國寶ge動向~:097: :097: :097:
亦好多謝大家將國寶ge post查看數字日益增加~:027: :027: :027:
真係無言感激~謝謝~

引用:
原帖由 國寶 於 2007-1-14 11:22 AM 發表

民Arshy 兄~有閣下呢個post,國寶一定堅持到底~:098: :098: :098:
多謝閣下ge捧場~:036: :036: :036:
國寶ge準成度高與否,唔使佢地話ge~:092: :092: :092:
如果國寶ge post冇參考價值,查看數字都唔會去到 ...
你收你個皮啦!
查看數字係人次
可以同一個人入黎幾十次都得
淨係我自已一日都入
你個post百幾二百次

我留意住你既動向係唔想比機會
你可以繼續扼錢!! 我留意你既動
向係我一旦發現你叫人pm你問
鐵膽我可以即時告發你,盡可能減
低受害者!!

仲有, 唔該你唔好註冊咁多個分身自已幫自已, 比人知道左即刻BAN,
到時你想係度乞食都幾難:071::071::071:

大家唔好幫國寶呢條友買貼士,
未賭先輸,跟左佢既貼士仲輸得
你慘,老行專都知
,佢係燈神,唔係
賭神

國寶有冇pm俾大家~:092: :092: :092:
同國寶有冇分身,相信呢度ge版主最清楚~:097: :097: :097:
多謝大家每日都咁睇好同關心國寶~
謝謝~謝謝~:036: :036: :036:

但國寶近日就收到呢個pm ar::092: :092: :092:

你唔駛旨意係度搵食, 我一定趕絕你, 唱衰你!

發送到: 國寶
時間: 2007-1-13 02:22 AM
內容: 你唔駛旨意係度搵食, 我一定趕絕你, 唱衰你!

條氣唔順呀? 夠膽就蒲頭見我, 我即刻開你波

返回 - 回覆 - 轉發 - 標記未讀 - 下載 - 刪除  

不過你可以話國寶屈你都得ga~:071: :071: :071:
因為唔啱聽ge,你地都一定認為係國寶做ga啦~:092: :092: :092:
乜都入晒國寶數,呢個已經慣左lu~
好ar~冇時間同你玩,踱番d波先~:098: :098: :098:
你都唔好<side>時間啦,俾心機出多d好貼俾大家參考吓啦,實制d ma,都唔似香港人ge!:028: :028: :028:

引用:
原帖由 國寶 於 2007-1-14 11:39 AM 發表
但國寶近日就收到呢個pm ar::092: :092: :092:

你唔駛旨意係度搵食, 我一定趕絕你, 唱衰你!

發送到: 國寶
時間: 2007-1-13 02:22 AM
內容: 你唔駛旨意係度搵食, 我一定趕絕 ...
終於忍唔到啦??睇你條氣都谷左
好耐啦(值回票價),我認我有pm過你,我係要趕絕你架啦,點oY??我最睇唔過眼你呢d咁既廢柴係度扮賭神?

你要玩幾大我同你玩幾大!

引用:
原帖由 好危險 於 2007-1-14 11:47 AM 發表
支持國寶兄!!:098:
國寶唔知閣下係邊位~:092: :092: :092:
但已經好多人唔妥你ar~:044: :044: :044:
國寶都唔想閣下變成國寶咁成為佢地ge公敵~:027: :027: :027:
anyway~thx~:036: :036: :036:

引用:
原帖由 foreverwinwin 於 2007-1-14 11:50 AM 發表

終於忍唔到啦??睇你條氣都谷左
好耐啦(值回票價),我認我有pm過你,我係要趕絕你架啦,點oY??我最睇唔過眼你呢d咁既廢柴係度扮賭神?

你要玩幾大我同你玩幾大!
但國寶冇時間同你玩喎~:092: :092: :092:
唯有講聲88囉~:044: :044: :044:
驚左你呀~怕怕~:029: :029: :029:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆