上一頁下一頁
發新話題

想不到我的第一次係咁發生(已更新 part 23(加左少量對話)#512)

收藏  |  訂閱
622  401.5k

PP之前都係飲酒出事, 所以佢都唔會好怪你......
不過J又知你係頭幾次?:smile_41:
好看!! 期待update!

Part 7後邊好感人:smile_24:  好正!   相信你之後都唔會再敢偷食

咁峰迴路轉既...

C兄食完J又食K~~~勁呀!!! 期待update

好好珍惜PP Ah!

引用:
原帖由  於 2013-5-1 11:12 PM 發表 查看引用來源
PP之前都係飲酒出事, 所以佢都唔會好怪你......
不過J又知你係頭幾次?:smile_41:
好看!! 期待update!
就算佢唔怪我, 我自己都好自責....我後來都諗起呢個問題...但唔重要冇提到-0-.....因為同GROUP果4個女仔好鍾意圍埋一齊傾計, J同K熟...唔多唔少都知D掛-0-我冇考究...
引用:
原帖由  於 2013-5-2 12:41 AM 發表 查看引用來源
Part 7後邊好感人  好正!   相信你之後都唔會再敢偷食
:')嗯...PP太好.....好體貼...
引用:
原帖由  於 2013-5-2 01:48 AM 發表 查看引用來源
咁峰迴路轉既...
其實都唔峰迴路轉既-0-....從K同我講野果段已經知J一早有預謀-.-....只係我自己送上門...
引用:
原帖由  於 2013-5-2 09:16 AM 發表 查看引用來源
C兄食完J又食K~~~勁呀!!! 期待update
唉-0-....果刻的確好正....之後就好後悔
引用:
原帖由 Just_Angel 於 2013-5-2 09:24 AM 發表 查看引用來源
好好珍惜PP Ah!
嗯...我會好好珍惜佢....

嘩...一個trip...連吊三條女..真係正

等update

個trip當一場綺夢吧
要專一對pp 呀, 唔係你細佬都俾佢剪埋呀

引用:
原帖由 s987358 於 2013-5-2 12:32 PM 發表 查看引用來源
等update

個trip當一場綺夢吧
要專一對pp 呀, 唔係你細佬都俾佢剪埋呀
C兄你呢個形容真係棧鬼XD
我諗緊打邊d好

well:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆