[意大利] 酒吧的有趣parttime,請人投注?

收藏  |  訂閱
12  789

酒吧的有趣parttime,請人投注?

以下是故事,如有類同實屬*巧合*

尖咀有間pub,外形如一首船~~有位帶黑超的哥哥仔向一位小朋友講,有冇人做買手(parttime),快叫到齊...

不久有4-5個形仔到左,每人先取一大埋金牛同原子筆,及一堆馬會飛,經黑超哥教育5min左右

個個起勢咁劃,難道畫出彩虹?

跟住有個老人家(50歲以上)加入,可能人蠢,問來問去都唔識畫飛,之後爆左句

係咪買晒拖連奴就得?咁我去馬會叫人畫囉~!!

那一刻好靜,黑超哥竟狂"小"佢大聲亂"x"講...之後仲"小"望佢的人,包括我....

我知佢係咩人,那堆牛起碼有二幾疊,多錢到唔敢想,佢咁買法....又"小"我,我一於跟佢買~~

我走左去十字路口間馬會把銀包上的錢同去櫃員機禁的錢買晒拖連奴,我唔係想贏

我係想搭沉船

我唔信佢收到o的咁堅既料

一於黑死佢~~~

你到底想表達d乜? 無厘頭

引用:
原帖由 kenny1999 於 2006-11-20 01:38 AM 發表
你到底想表達d乜? 無厘頭
黑死佢囉~~哈哈!!

引用:
原帖由 cchhll 於 2006-11-20 01:41 AM 發表

黑死佢囉~~哈哈!!
but torino win 3-1 wor:023:

引用:
原帖由 cchhll 於 2006-11-20 01:41 AM 發表

黑死佢囉~~哈哈!!
成功咗未?

引用:
原帖由 tingfong1437 於 2006-11-20 02:11 AM 發表

but torino win 3-1 wor:023:
".":096: really?

引用:
原帖由 Fabregas_Z 於 2006-11-20 02:11 AM 發表

成功咗未?
5.30就知:098:

我覺得樓主..換左個方式黎推介 : 拖連奴 !! 呢場我冇落...要落嘅話都會落拖連奴 !! 希望各位師兄收錢啦 !! :027:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2006-11-20 03:25 AM 發表
我覺得樓主..換左個方式黎推介 : 拖連奴 !! 呢場我冇落...要落嘅話都會落拖連奴 !! 希望各位師兄收錢啦 !! :027:
^^
我o的post睇唔明的人可能會反感
睇得明的人雖不多~~但有你一個我也很開心^^
>.<如果你有買就一齊收錢嘛!!!

好在我看得明....唔知係咪真明...但我係買左細:036:

前往最後回覆