42 12345
上一頁下一頁
發新話題

[意大利] 讓球盤---AC米蘭Vs國際米蘭(平手)冇主客場分

收藏  |  訂閱
41  550

讓球盤---AC米蘭Vs國際米蘭(平手)冇主客場分

本人今晚第4場Post,前3場2勝1負.
讓球盤---AC米蘭Vs國際米蘭(平手)因同一個球場,冇主客場分別.
我投注國際米蘭[email protected] x 3K(高水)

過去10次對陣,AC米蘭6勝3和1負.
兩隊都係兄弟班,
照稱,當然國際米蘭強,
上次比烏甸尼斯和左,(輸左半格),
氣死我,現以,我覺得國際米蘭可坐和望贏,
敲門攞番先.

至於AC米蘭,負分起步,當然想贏啦,
但係,意大利足協,一定釘死,國際米蘭佢係兄弟班,
會不會放水,所以..........

今仗睇好國際米蘭坐和望勝.

引用:
原帖由 家畫 於 2006-10-29 02:11 AM 發表
本人今晚第4場Post,前3場2勝1負.
讓球盤---AC米蘭Vs國際米蘭(平手)因同一個球場,冇主客場分別.
我投注國際米蘭[email protected] x 3K(高水)

過去10次對陣,AC米蘭6勝3和1負.
兩隊都係兄弟班,
照稱,當然國際米 ...
support u^^
but i dun bet la
lost jor few hundred=.=""""
要避避
希望聽晚可以繼續提供^^thxthx

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-10-29 02:48 AM 發表

support u^^
but i dun bet la
lost jor few hundred=.=""""
要避避
希望聽晚可以繼續提供^^thxthx
又係一句:多謝支持

國米20分鐘,先取0:1

引用:
原帖由 家畫 於 2006-10-29 02:51 AM 發表

又係一句:多謝支持

國米20分鐘,先取0:1
好野:devil:
厲害:014: 聽晚可以ge話 幫我拎番幾百

國米2分鐘後,即22分鐘領先到0:2

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-10-29 02:54 AM 發表

好野:devil:
厲害:014: 聽晚可以ge話 幫我拎番幾百
也許好以的.

引用:
原帖由 家畫 於 2006-10-29 02:55 AM 發表
國米2分鐘後,即22分鐘領先到0:2
證明今晚 我係無運............:022:

引用:
原帖由 家畫 於 2006-10-29 02:56 AM 發表

也許好以的.
唔該你先
感激

國米20分鐘 2:0 AC,哈哈哈哈
基斯普一球
史坦高坦世界波 2:0

可惜無買

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆