上一頁下一頁
發新話題

第一次3P

收藏  |  訂閱
319  156.4k

個個都想識好友G,當然我都唔例外啦!

引用:
原帖由 mark@u 於 2013-7-8 12:32 AM 發表 查看引用來源
你話其中有一次係得你和他,咁c有無意過得你同佢做?

我覺得佢唔介意,因為我地感情好好..
個晚半夜二點幾,我訓唔著,去左露台飲啤酒,而佢起身去洗手間,見我係度就出來傾計,C正在熟睡中。由於訓之前大家玩完,所以我和他身上只有酒店的浴袍。我覺得有點凍,就話:可以㰖下我嗎?他從後抱我,我被他一抱,就覺得成個人軟了,之後我地開始接吻,他亦開始摸我,果一刻,我覺得好需要,我主動地提起浴袍,我估他會從後進入嗎?他突然抱起我把我放在露台的桌上,由前面進入,他說:我應承左c,只會對她後入...講真我有一點失望,亦好羨慕c!最好佢在桌上入左我,而我亦好滿足!

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-8 09:51 AM 發表 查看引用來源

我覺得佢唔介意,因為我地感情好好..
個晚半夜二點幾,我訓唔著,去左露台飲啤酒,而佢起身去洗手間,見我係度就出來傾計,C正在熟睡中。由於訓之前大家玩完,所以我和他身上只有酒店的浴袍。我覺得有點凍,就話: ...
我想知其實如果樓主同c小姐唔介意以後一齊三人行,你又點睇呢?

我知道這関係不會維持,但現在大家都不介意!

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-8 10:08 AM 發表 查看引用來源

其實我覺得如果大家都唔介意又有咩問題呢,一齊都開心咪得囉,無傷害到任何一方就ok啦!

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-8 10:08 AM 發表 查看引用來源

咁的話 g小姐會唔會因為而家同佢地o既關無而唔搵男朋友啊?

真的好羨慕樓主!可以同時有兩條咁正既女!

引用:
原帖由 mark@u 於 2013-7-8 10:33 AM 發表 查看引用來源

咁的話 g小姐會唔會因為而家同佢地o既關無而唔搵男朋友啊?

隨緣!

好友g,會唔會有多d野分享下呢?

引用:
原帖由 edd827 於 2013-7-3 00:23 發表 查看引用來源
Part 2突然g伸手去摸女友乳房, 女友興奮得叫出聲來, 我問g:做咩事? 佢話 : 我都high 了, 不如一齊令C HIGH LA...我問女友ok ma, 佢可能己經太high, 居然點頭話好...G見狀即刻徐左女友件t-shirt, 推開女友個黑bra去鍚 ...
好水!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆