上一頁下一頁
發新話題

第一次3P

收藏  |  訂閱
319  156.4k

引用:
原帖由 jackielam 於 2013-7-9 10:48 PM 發表 查看引用來源
want to chat with u privately ar
No la....pls chat here

but we have chatted for few hours ytd

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-9 10:44 PM 發表 查看引用來源

知道

IF MMff  就正啦

引用:
原帖由 jackielam 於 2013-7-9 10:58 PM 發表 查看引用來源
but we have chatted for few hours ytd
I have deleted the we chat la...

引用:
原帖由 jackielam 於 2013-7-9 10:58 PM 發表 查看引用來源
其實傾得開心不如係度一齊傾啦,熟左再慢慢Wechat咪幾好,雖然我都係一隻狼狗但我唔係扮哂野,試諗下佢一個女仔,面對百幾友Add佢,同時同佢傾計,佢想覆你都難啦,於其係咁,不如一齊上黎傾下,佢又無咁辛苦,又可以快D回應,咪仲好

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-9 11:05 PM 發表 查看引用來源

I have deleted the we chat la...

唔緊要啦,下次靜係比我算啦,其實除左你,我仲好想識埋C同樓主架

引用:
原帖由 最強的主人 於 2013-7-9 11:07 PM 發表 查看引用來源

唔緊要啦,下次靜係比我算啦,其實除左你,我仲好想識埋C同樓主架
C 同樓主都有睇!樓主錫住C、唔比佢現身😊

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-9 11:12 PM 發表 查看引用來源

咁先係最好的

睇文既話....你們試過兩次MFF了吧??

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-9 11:12 PM 發表 查看引用來源

應該既....地球好危險架!你都要小心D
C同你真係好感情,唔知你地會唔會因為咁而感情更好呢?

引用:

冇話錫唔錫住wo, 一齊傾大家開心d呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆