上一頁下一頁
發新話題

第一次3P

收藏  |  訂閱
319  156.2k

岩岩未睇晒尾兩頁。。試加G wechat...又會相同簽名都跟我一樣咁岩既==" 住既地區都一樣。。。。。。

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-9 11:33 PM 發表 查看引用來源我未接受到mmf !
MMF 嘅話,女方應該好充實!

仍未有更新???

引用:
原帖由 jasoncwk 於 2013-7-10 12:09 PM 發表 查看引用來源
仍未有更新???
我出左更新, 不過開左個新post, 大家去睇下la

引用:
原帖由 taibanban 於 2013-7-4 05:16 PM 發表 查看引用來源有一次格離有個裝修佬,諗住有野玩,攪到條女最hi果時開門,竟然唔見左人
可以預埋我丫:smile_40:我都想試…mmf

引用:
原帖由 edd827 於 2013-7-10 03:02 PM 發表 查看引用來源
我出左更新, 不過開左個新post, 大家去睇下la
因為Post左女友出浴相,被delete 了

MMF女仔超飽啦!我係女嘅話都想

引用:
原帖由 edd827 於 2013-7-3 03:58 PM 發表 查看引用來源
好友g....
身材咁正一定好好砌:smile_47:

引用:
原帖由 edd827 於 2013-7-10 03:33 PM 發表 查看引用來源

因為Post左女友出浴相,被delete 了

終於有時間更新, 我知道好友g係度同好多人有傾計, 亦因為wechat搞到有d唔開心, 不過係佢唔反對之下, 我地會繼續更新....
今次都係講番大梅沙之旅, 話說下午玩完之後, 出去食完飯後係bed度傾計, 2個女仔居然討論我的表現如何, 而我地亦好享受而家的關係...
講講下, 佢地2個話想引下我, 跟住佢地就kiss起來, 當時佢地身上只有t-shirt 和under, 見到佢地kiss得好投入, 真係互相伸利, 突然女友c企起身, 並且dance 起來, 佢又真係dance得好好睇, 而且開始自摸起來...(其實我有拍片, 不過見晒樣, 放唔到出來), 而我和g亦都kiss起來, 講真g同c都好fit, 身材都好正, 呢個時候大家都好high了...
於是g訓低係bed度, 而c亦都開始同佢玩69, 我見到佢地咁high, 於時亦都從後進入c的體內, 因為g係最下層關係, 佢一時kissc的妹妹, 一時又kiss我的下面, 大家都好興奮, 到射的時候, 我故意抽出來射, 我想g都吃了不矛小....

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-7 05:14 PM 發表 查看引用來源
我係G...知道佢係台度講我地的事, 我都好想表達自己的感覺, 因為呢度無人識我,
我係20幾歲, 係.html?sort=3&o=2外國讀書 ...
見到你張相當堂硬晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆