上一頁下一頁
發新話題

(已更新)女孩們...你會愛上你的SP嗎? 被上了之後....(#1,42,76,119,182

收藏  |  訂閱
322  46.7k

引用:
原帖由 死死死 於 2013-11-23 10:41 AM 發表 查看引用來源
老實講,個女仔唔介意我又唔怕交心,多個知己傾心事,有咩唔好
男人會唔會中意同女友/老婆以外既女人講心事(工作唔開心之類)

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 11:56 發表 查看引用來源

男人會唔會中意同女友/老婆以外既女人講心事(工作唔開心之類)
會:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 死死死 於 2013-11-23 10:41 AM 發表 查看引用來源
老實講,個女仔唔介意我又唔怕交心,多個知己傾心事,有咩唔好
x2
不過我覺得女仔始終較為係感情動物,如果同人發生關係後,的確會對果個人有多點感覺

引用:
原帖由 持久男 於 2013-11-23 12:05 PM 發表 查看引用來源

會:smile_13::smile_13:
我都覺佢會
唔順意既野會同我講
我會開解下佢

係唔係大男人心理作祟

引用:
原帖由 恭梓俊 於 2013-11-23 12:11 PM 發表 查看引用來源

x2
不過我覺得女仔始終較為係感情動物,如果同人發生關係後,的確會對果個人有多點感覺

男女都會,人始終有感情

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 12:13 發表 查看引用來源

我都覺佢會
唔順意既野會同我講
我會開解下佢

係唔係大男人心理作祟
都會係架...但你用你既思想範疇幫唔幫到佢呀:smile_41:

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 12:14 PM 發表 查看引用來源

男女都會,人始終有感情
我知,所以我話女性係較為感情動物
我遇過幾個男既上完人之後寧願sp關係都唔拍拖,而遇過幾個女既同人上完後都想同果個人拍拖多過keep住sp關係

引用:
原帖由 來033 於 23-11-2013 10:20 AM 發表 查看引用來源
大家可唔可以比D意見

佢上到房既時間就會好熱情, 好似情侶咁
但係街一齊行既時候會離行離列
比我感覺唔好受:smile_o06:

係咪規矩都係咁加:smile_o01:
出街緊係行到離行離列啦!你身份唔見得光架嘛!

就算佢有一日係街好熱情拖住你,都唔代表d乜,只可以話你地去既地方佢好安全,百分之二百唔會撞到熟人。

引用:
原帖由 持久男 於 2013-11-23 12:16 PM 發表 查看引用來源

都會係架...但你用你既思想範疇幫唔幫到佢呀:smile_41:
我諗唔係幫佢
係比機會佢呻下
自問係一個好好聆聽者
從對話當中講一D說話令佢好受一D姐

引用:
原帖由 恭梓俊 於 2013-11-23 12:20 PM 發表 查看引用來源

我知,所以我話女性係較為感情動物
我遇過幾個男既上完人之後寧願sp關係都唔拍拖,而遇過幾個女既同人上完後都想同果個人拍拖多過keep住sp關係

始終女仔都唔太中意SP關係
當然要了解左大家可以去到咩關係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆