上一頁下一頁
發新話題

(已更新)女孩們...你會愛上你的SP嗎? 被上了之後....(#1,42,76,119,182

收藏  |  訂閱
322  46.7k

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2013-11-23 12:21 PM 發表 查看引用來源

出街緊係行到離行離列啦!你身份唔見得光架嘛!

就算佢有一日係街好熱情拖住你,都唔代表d乜,只可以話你地去既地方佢好安全,百分之二百唔會撞到熟人。

我唔係要佢拖實
只係唔好好似唔識咁:smile_35:

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 12:24 發表 查看引用來源

我諗唔係幫佢
係比機會佢呻下
自問係一個好好聆聽者
從對話當中講一D說話令佢好受一D姐
佢呻完你再出力d啜佢細路...執劑爽既佢就會好開心架啦:smile_47:

引用:
原帖由 持久男 於 2013-11-23 12:27 PM 發表 查看引用來源

佢呻完你再出力d啜佢細路...執劑爽既佢就會好開心架啦:smile_47:
佢話我鍚佢細路鍚得好細緻好比心機:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 12:25 PM 發表 查看引用來源

始終女仔都唔太中意SP關係
當然要了解左大家可以去到咩關係
其實除左玩家,正常都唔會鍾意sp關係
只係唔知點解我遇見幾個女明知同對方發展唔到都會以sp關係繼續keep住

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 12:29 發表 查看引用來源

佢話我鍚佢細路鍚得好細緻好比心機:smile_o05::smile_o05:
咁你研究啜功都應該幾叻喎:smile_47:你sp好有性福呀

引用:
原帖由 恭梓俊 於 2013-11-23 12:30 PM 發表 查看引用來源

只係唔知點解我遇見幾個女明知同對方發展唔到都會以sp關係繼續keep住

女仔其實好簡單
有人關心下佢,
又有一個可以信任既人滿足到佢需要既野
與其無男友咪保持呢種關係先

引用:
原帖由 恭梓俊 於 2013-11-23 12:30 發表 查看引用來源

各取所需好過食自己瓜...:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 持久男 於 2013-11-23 12:36 PM 發表 查看引用來源

咁你研究啜功都應該幾叻喎:smile_47:你sp好有性福呀
唔敢話好有研究
只係比多少少心機姐

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 12:38 發表 查看引用來源

唔敢話好有研究
只係比多少少心機姐
俾多少少心機已經好緊要架啦...可能就係你果少少心機佢就已經走火...口爆左你:smile_47:

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 12:37 PM 發表 查看引用來源

女仔其實好簡單
有人關心下佢,
又有一個可以信任既人滿足到佢需要既野
與其無男友咪保持呢種關係先
其實間中出下黎食飯,傾計,對一個已婚男已經付出了很多的時間了……保持一點點的距離係重要,大家又可以講下自己d野,因信任對方唔會亂黎,又唔識大家的朋友,可放心講去舒發,又可以滿足. 不過真的不要過分沈醉落去,因始終你都唔見得光,如任何一方一過界就好麻煩了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆