上一頁下一頁
發新話題

(已更新)女孩們...你會愛上你的SP嗎? 被上了之後....(#1,42,76,119,182

收藏  |  訂閱
322  46.7k

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 12:38 PM 發表 查看引用來源

唔敢話好有研究
只係比多少少心機姐
正呀!其次比心機對男人黎講已經足夠,不用高的技術,可能家裏嗰個搞野時已變了一條死屍

我地約係旺角睇戲
當然係人少果地舊戲院喇
坐低已經咀左一輪, 佢隻手又開始不規矩,
當套戲播既時候都係我地既開始
佢伸隻手入我衫裡面摸下我個大波波,
摸左一陣就伸入BRA入面摸乳頭, 輕輕圍圈咁搓揉,
我當然有反應, 下面濕濕地, :smile_o05:
我都唔蝕低:smile_o01: 咁伸手入佢褲入面撚下佢細路...

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 12:59 發表 查看引用來源
我地約係旺角睇戲
當然係人少果地舊戲院喇
我當然有 ...
之後有冇去廁格執番劑呀:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 color_man 於 2013-11-23 12:52 PM 發表 查看引用來源

其實間中出下黎食飯,傾計,對一個已婚男已經付出了很多的時間了……保持一點點的距離係重要,大家又可以講下自己d野,因信任對方唔會亂黎,又唔識大家的朋友,可放心講去舒發,又可以滿足. 不過真的不要過分沈醉 ...
我知道自己咩身份, 所以唔會過界

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 01:02 PM 發表 查看引用來源

我知道自己咩身份, 所以唔會過界
如果識著d好似你噤就正囉,可以玩得開心又放心 =D

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 12:59 PM 發表 查看引用來源
我地約係旺角睇戲
當然係人少果地舊戲院喇
我當然有 ...
呢d激情對一個已婚男可能已經好耐沒試過,想起都正!!

引用:
原帖由 color_man 於 2013-11-23 13:04 發表 查看引用來源

認同:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 color_man 於 2013-11-23 01:04 PM 發表 查看引用來源

又唔係中意佢
應該唔會亂黎
而且唔係18,22
知自己要咩野
唔係一味話愛佢就得

自問都怕死纏爛打既人
所以明既

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-23 01:22 PM 發表 查看引用來源
又唔係中意佢
應該唔會亂黎
而且唔係18,22
知自己要咩野
唔係一味話愛佢就得

自問都怕死纏爛打既人
所以明既
樓主幾多歲呀?

引用:
原帖由 color_man 於 2013-11-23 01:24 PM 發表 查看引用來源

樓主幾多歲呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆