上一頁下一頁
發新話題

食人妻后感57#95#101#后續

收藏  |  訂閱
100  39.2k

食人妻后感57#95#101#后續

本人已婚,係在网上識到兩个人妻,兩个都係住我家附近,因本人老婆約十天先肯同我做一次,現在想下想下可能喂得佢太飽,每次必有三次高潮,佢一都三次必叫我出,所以先出來找
第一个做酒樓佢話佢老公因工傷變咗性無能,佢話六年無做过愛,我本人唔係太相信,因佢做酒樓的男女關係太雜了,所以食咗一次便無再找佢佢有找我但我無理佢。
第二个食到現在重有聯絡,一星期起碼出來一次,我係佢偷食的第二个男人,第一个跟本只當佢係SP,只有佢找她,她找不到佢,老是話上大陸,識咗我不同了,我天天找佢談心,有時重接佢收工,去公園談心,佢做愛高潮勁快最快三分鍾,最耐唔會超过十分鍾,同佢一起除第一次只得一次高潮,跟住次次都有二次以上,最多个次五次高潮,我係一炮令佢5次高潮,佢話从來未試过兩次以上,係識咗我先知女人可一炮來甘多次高潮!
佢不錯的有肯同我吹,當然我也舔佢下面的,佢吹重叫我口爆但我無甘做
所以各位真係食到人妻都要關心下人,人哋肯出來同你做到係用个心來同你做,我本人因結咗婚所以現在都必定選人妻出來食的
后話本人同我做过愛女人,當然我要喜歡佢才可以,覺得想令女人二次高潮以上不難我最耐試过三小時有四次高潮係一炮,正常个多少時便可以
注意PM到我我覆不到你們的

引用:
原帖由 joechan998 於 2013-11-24 09:25 PM 發表 查看引用來源
本人已婚,係在网上識到兩个人妻,兩个都係住我家附近,因本人老婆約十天先肯同我做一次,所以先出來找
第一个做酒樓佢話佢老公因工傷變咗性無能,佢話六年無做过愛,我本人唔係太相 ...
not bad la, thanks for sharing. :smile_47:

五次高潮,你好勁啊

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-11-24 09:49 PM 發表 查看引用來源
五次高潮,你好勁啊
通常妳多少次?

引用:
原帖由 joechan998 於 2013-11-24 09:55 PM 發表 查看引用來源

通常妳多少次?
比你屌多幾次唔係死得人

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-11-24 09:49 PM 發表 查看引用來源
五次高潮,你好勁啊
我都試過攪到我SP4㳄啦!丶

引用:
原帖由 MarkRothko 於 2013-11-24 09:59 PM 發表 查看引用來源

我都試過攪到我SP4㳄啦!丶
4次經常不難

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-11-24 09:56 PM 發表 查看引用來源
比你屌多幾次唔係死得人
女人高潮都會累的

引用:
原帖由 joechan998 於 2013-11-24 10:04 PM 發表 查看引用來源

女人高潮都會累的
你唔會

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-11-24 10:04 PM 發表 查看引用來源
你唔會
累但無妳們有四次甘累因我才一炮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆