落開d既....幫下手~~~~唔該~~

收藏  |  訂閱
14  2.2k

落開d既....幫下手~~~~唔該~~

我想搵首歌呀.....
次次係最爆個陣先播
淨係記得一句.......唔該大家幫下手話我知係咩歌
佢有一句係 time is now.......之後唔記得哂.......

一句好難wo~

Walking In The Sun?

Catwalk_To_Heaven(Extended_Mix)
係有lee句time is now

引用:
原帖由 carming 於 2006-12-18 11:11 PM 發表
Catwalk_To_Heaven(Extended_Mix)
係有lee句time is now
好野喎 C兄

搵到..thx^o^

我又想搵一隻幾舊下幾歌。開頭係唱~~>【 處--處--處--拿--處--處--處-啦--啦.
】  差唔多咁既音。唔打哦d英文點樣串。有無人兄又知我講邊手歌呢:029:

頭頭唱呢句哦時,係男人聲唱的。之後多數係個女仔唱

引用:
原帖由 我無名 於 2006-12-18 08:11 PM 發表
我想搵首歌呀.....
次次係最爆個陣先播
淨係記得一句.......唔該大家幫下手話我知係咩歌
佢有一句係 time is now.......之後唔記得哂.......
Catwalk-To-Heaven
一定係呢首
time is now  i will go on the catwalk to your soul

引用:
原帖由 【~B~】 於 2006-12-21 04:25 AM 發表
我又想搵一隻幾舊下幾歌。開頭係唱~~>【 處--處--處--拿--處--處--處-啦--啦.
】  差唔多咁既音。唔打哦d英文點樣串。有無人兄又知我講邊手歌呢:029:

頭頭唱呢句哦時,係男人聲唱的。之後多數係個 ...
嘩!!!!師兄,真係超級無敵估歌仔喎......

引用:
原帖由 【~B~】 於 2006-12-21 04:25 AM 發表

頭頭唱呢句哦時,係男人聲唱的。之後多數係個 ...
My Humps  ???????

前往最後回覆