上一頁下一頁
發新話題

Disco&Bar舊雨新知閒聊區(各會員必需看p.1)

收藏  |  訂閱
755  10.3k

係呀好L早呀喂:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 a167169 於 2008-12-16 05:32 PM 發表 查看引用來源
你帶隊呀?:smile_38:
我都係等緊人帶架咋:smile_13:

引用:
原帖由 愛美莉 於 2008-12-17 11:45 AM 發表 查看引用來源

你係靈魂人物, 中場大腦, 黃金右腳:smile_38:

引用:
原帖由 牛b走肥 於 2008-12-17 11:51 AM 發表 查看引用來源

你咁樣講一講 下次d人見到我咪好似天氣先生咁反應囉? "arrrrrrrrrrh?...allllllllllllllllll" :smile_42:

引用:
原帖由 愛美莉 於 2008-12-17 12:00 PM 發表 查看引用來源

你咁樣講一講 下次d人見到我咪好似天氣先生咁反應囉? "arrrrrrrrrrh?...allllllllllllllllll" :smile_42:
係咪原本雄赴赴突然間陽痿左呀:smile_44:

引用:
原帖由 牛b走肥 於 2008-12-17 12:13 PM 發表 查看引用來源

係咪原本雄赴赴突然間陽痿左呀:smile_44:
係冇頭髮戴假髮 跟住大風吹走左:smile_42:

中午又到呀喂:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 愛美莉 於 2008-12-17 11:45 AM 發表 查看引用來源

叫肥牛帶吖:smile_38:

引用:
原帖由 牛b走肥 於 2008-12-17 11:51 AM 發表 查看引用來源

果個唔係你咩:smile_13:

引用:
原帖由 HARDY829 於 2008-12-17 01:18 PM 發表 查看引用來源
中午又到呀喂:smile_38: :smile_38:
去晒食飯呀喂:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆