[最後召集]1月6日(星期六)武豐838生日Party(已超過43人報名)

收藏  |  訂閱
17  977

[最後召集]1月6日(星期六)武豐838生日Party(已超過43人報名)

[出團通告]1月6日(星期六)武豐838生日Party

前言:

咁多位uwants的朋友,小弟武豐第一次在這裡發出團通告,希望您地多多支持! 小弟鐵定於1月6日(星期六)在838攪個生日Party,希望有興趣的新、舊朋友,踴躍報名!各位新同學、新朋友都可以一齊join架 , 咪怕羞啦...報名吧!落D有乜唔明、有乜要問,小弟會親自聯絡您講個明白!  

日期:1月6日(星期六)
時間:23:00(開始)
地點:羅湖838Disco
費用:300
名額:60人(已超過43人報名)

1月6日(六)出席名單

1.武豐
2. gin (吹沙煎)
3. GIN弟
4. kohowo (四眼肥)
5. power_one (阿roy)
6. bb167169 (肥枝)
7. clearofwind (阿明)
8. Reeve9363 (豪11)
9. jordan
10. shunbilly (billy)
11. gogo811 (專一高)
12. chio2046 (細tommy)
13. ~楓~度翩翩 (Jackal)
14. KKChan816 (kk)
15. raymond
16. rona_d (薯仔)
17. 冰雪之戀 (cat)
18. lung24hk
19-33. 武豐之友a-o
34. Mr.wong
35-39. gin''s frd a-e
40. ahmak23 (terence)
41. wsl1980
42. @.@~ (小咸)
43.心醉的人

是次1月6日(星期六)武豐838生日Party,歡迎新人和舊團友報名參加,名額60人,額滿即止,如有任何查詢歡迎PM或e-mail給我!

報名注意事項:所有人報名均以PM[短消息](武豐)或e-mail 到 [email protected] 作實,PM或e-mail時必須留名,香港和大陸電話(如有),當確定全部人數後{武豐}會親自致電閣下商討當晚事宜!

第一次o係度開post...
支持下你先~~~
祝你party成功~~:036:

引用:
原帖由 GINGERLAW 於 2006-12-30 10:48 AM 發表
第一次o係度開post...
支持下你先~~~
祝你party成功~~:036:
多謝支持先!! 日後…有機會一齊玩!

O係你主場玩下啦~~~

60人開888?

你係1月6日生日??我7日生日~

引用:
原帖由 =無心睡眠= 於 2006-12-30 01:54 PM 發表
60人開888?
星期六要夠人先可以開888!

引用:
原帖由 winwin仔 於 2006-12-30 04:09 PM 發表
你係1月6日生日??我7日生日~
我都係1月7日

引用:
原帖由 武豐 於 2006-12-30 09:54 PM 發表

我都係1月7日
咁岩既:044: 我終於比到個人同我同一日生日:029:
你個日係唔係香港過,可以一齊食飯

引用:
原帖由 winwin仔 於 2006-12-31 12:10 AM 發表

咁岩既:044: 我終於比到個人同我同一日生日:029:
你個日係唔係香港過,可以一齊食飯
一月七應該在大陸過!有機會一齊玩

前往最後回覆