詢問 Why Club 評語

收藏  |  訂閱
17  813

引用:
原帖由 Kathy1119 於 2007-1-2 09:24 PM 發表

我都係咁話..如果唔係為左溝女..係全班fd落去玩..都唔錯...起碼坐得舒服先....我上次都係lady's nite都唔算好多人
係~ 坐得舒服, 跳得舒服!!

引用:
原帖由 dorisdorislui 於 2007-1-3 12:07 PM 發表

係~ 坐得舒服, 跳得舒服!!
聽晚就落一落去踩場先, 如果氣氛唔太差就唔洗再搵 back up :025:

引用:
原帖由 Joeharvest 於 2007-1-3 12:26 PM 發表

聽晚就落一落去踩場先, 如果氣氛唔太差就唔洗再搵 back up :025:
玩完番黎講下丫.

引用:
原帖由 dorisdorislui 於 2007-1-3 01:49 PM 發表

玩完番黎講下丫.
OK:098:

琴晚十一點半落左去, $200 入場, 包一杯drink & 一杯香檳,

落到去比我想像中多人, 個場都幾算 grand and 乾淨, 兩邊

bar 檯都企滿人, 舞池有 2, 30人跳舞, 行埋去bar檯已經有人

主動 greet 我, 我叫左杯野飲, 再周圍望下聽下歌, DJ 琴晚播

既都係 House 多, 不過現場氣氛唔算好 high, 跟手我叫左杯

LongIsland 飲, 不過杯野唔係好夠力, 之後問左 book檯既價錢,

星期四側邊四張檯$2,400, 星期五, 六就$1800, 星期四

lady's night 中間既檯就任坐, 我最後點半鐘就走, 總結個

場啱 d 平時唔多落 d 既朋友, 個場起碼冇咩 9 唔搭 8 既人,

不過如果想玩得 high d 我就唔會揀呢個場囉:025:

引用:
原帖由 Joeharvest 於 2007-1-5 10:36 AM 發表
琴晚十一點半落左去, $200 入場, 包一杯drink & 一杯香檳,

落到去比我想像中多人, 個場都幾算 grand and 乾淨, 兩邊

bar 檯都企滿人, 舞池有 2, 30人跳舞, 行埋去bar檯已經有人

主動 greet 我, 我 ...
ok喎.... 如果係都算多人ge話...
仲有bar 檯都企滿人.. 哈哈哈~ 好難得呢...
我去親通常個舞池都唔會多過20個人~~ 哈哈哈*
咁尋晚又真係好ok喎*

係落去玩ge人主動greet你? :071:
勁:023: :097:

最正真係個場夠grand同埋乾淨

多謝報告...:041:

引用:
原帖由 dorisdorislui 於 2007-1-5 10:57 AM 發表

ok喎.... 如果係都算多人ge話...
仲有bar 檯都企滿人.. 哈哈哈~ 好難得呢...
我去親通常個舞池都唔會多過20個人~~ 哈哈哈*
咁尋晚又真係好ok喎*

係落去玩ge人主動greet你? :071:
勁:023: :097: ...
緊係唔係啦:032: 係 d 靚女員工:025:

woooo~~~:096:

我之前去only得靚仔員工:131:

前往最後回覆