詢問 Why Club 評語

收藏  |  訂閱
17  815

詢問 Why Club 評語

咁多位有冇落過棉登徑既 Why Club啊? Any Comment?

因為我諗住下個星期四同朋友落去, 我聽問好似有 dress code,

anything else?

21歲以上,呢間野想扮港島LINE架WOW

個場好靚....但好小人

引用:
原帖由 Kathy1119 於 2007-1-1 05:02 PM 發表
個場好靚....但好小人
我想問你去果次係邊日同幾多點啊, thanks!

因為我諗住星期四落去探探路

thursday 係 ladies nite. 應該會多d人ge..
個場通常都唔會爆, 同埋客路係較成熟果d..
不過我個人覺得個場如果係同埋fd一齊落, 都幾好玩
因為d人都幾nice, no matter customers, bartenders, bouncers or waiters.

引用:
原帖由 dorisdorislui 於 2007-1-2 02:52 PM 發表
thursday 係 ladies nite. 應該會多d人ge..
個場通常都唔會爆, 同埋客路係較成熟果d..
不過我個人覺得個場如果係同埋fd一齊落, 都幾好玩
因為d人都幾nice, no matter customers, bartenders, bouncers or wa ...
哈哈, 好多謝你既意見啊, 成熟 d 好啊,

我就係諗住同班朋友落, 佢地下星期返

成班fd去玩一定唔差ge*
同埋我最鍾意佢唔會爆到好似lkf d場咁, 有得真係跳下舞~*
不過真係唔好期望果度會有好多人..
我落過幾次個場都唔爆, 但係唔爆場都玩得我好盡興:071:

引用:
原帖由 <i>Joeharvest</i> 於 2006-12-29 01:40 AM 發表<br />
咁多位有冇落過棉登徑既 Why Club啊? Any Comment?<br />
<br />
因為我諗住下個星期四同朋友落去, 我聽問好似有 dress code,<br />
<br />
anything else?
<br />

悶:043: :043:

引用:
原帖由 dorisdorislui 於 2007-1-2 06:32 PM 發表
成班fd去玩一定唔差ge*
同埋我最鍾意佢唔會爆到好似lkf d場咁, 有得真係跳下舞~*
不過真係唔好期望果度會有好多人..
我落過幾次個場都唔爆, 但係唔爆場都玩得我好盡興:071:
我都係咁話..如果唔係為左溝女..係全班fd落去玩..都唔錯...起碼坐得舒服先....我上次都係lady's nite都唔算好多人

引用:
原帖由 Kathy1119 於 2007-1-2 09:24 PM 發表

我都係咁話..如果唔係為左溝女..係全班fd落去玩..都唔錯...起碼坐得舒服先....我上次都係lady's nite都唔算好多人
都係果句, to see and to be seen :122:

前往最後回覆