上一頁下一頁
發新話題

找個位傾下計

收藏  |  訂閱
102  1.6k

引用:
原帖由 need.spsl 於 2013-6-9 12:42 PM 發表 查看引用來源

但我係新人+傻人喎:ub_ice:
:ug_love:唔緊要,我都係傻GA,終於搵到同類啦

引用:
原帖由 狗衝吧少年 於 2013-6-9 12:44 PM 發表 查看引用來源

:ug_love:唔緊要,我都係傻GA,終於搵到同類啦
我地兩個傻人, 但樓主唔係......

點呀同類, 星期日係度做緊咩呀?

引用:
原帖由 need.spsl 於 2013-6-9 12:52 PM 發表 查看引用來源

我地兩個傻人, 但樓主唔係......

點呀同類, 星期日係度做緊咩呀?
整傻埋佢啦:ug_love:

咪同你吹緊囉,一陣先出去

引用:
原帖由 狗衝吧少年 於 2013-6-9 12:58 PM 發表 查看引用來源

整傻埋佢啦:ug_love:

咪同你吹緊囉,一陣先出去
整傻埋佢....可能俾拍扁呀....不過有機會都想試試, 嘻嘻.

本來今日約左舊同學BBQ, 但怕落雨取消左.:029::029:

燒雞翼...我鍾意食

依家無得食.....:043:

引用:
原帖由 need.spsl 於 2013-6-9 01:03 PM 發表 查看引用來源

整傻埋佢....可能俾拍扁呀....不過有機會都想試試, 嘻嘻.

本來今日約左舊同學BBQ, 但怕落雨取消左.:029::029:

燒雞翼...我鍾意食

依家無得食.....:043:
哈哈~一於試下啦,況且佢都拍你唔扁嘅:ug_love:
咁陰公豬?不過出面真係陰晒天,但係唔BBQ都可以做其他野嘛

引用:
原帖由 狗衝吧少年 於 2013-6-9 01:12 PM 發表 查看引用來源

哈哈~一於試下啦,況且佢都拍你唔扁嘅:ug_love:
咁陰公豬?不過出面真係陰晒天,但係唔BBQ都可以做其他野嘛
唔係啦, 一野就拍到我痴埋牆:032::032:

無心情啦, 睇到個天咁既color咩都唔想做. 不過一陣都要拆部腦整整:043:

引用:
原帖由 need.spsl 於 2013-6-9 01:33 PM 發表 查看引用來源

唔係啦, 一野就拍到我痴埋牆:032::032:

無心情啦, 睇到個天咁既color咩都唔想做. 不過一陣都要拆部腦整整:043:
哈哈~咁小弟唯有幫你擋一擋啦:ug_love:

咁又係,同昨天真係相差甚遠...
部腦壞左咩? 可唔可以順便整整我個腦呀?

引用:
原帖由 狗衝吧少年 於 2013-6-9 01:38 PM 發表 查看引用來源

哈哈~咁小弟唯有幫你擋一擋啦:ug_love:

咁又係,同昨天真係相差甚遠...
部腦壞左咩? 可唔可以順便整整我個腦呀?
到時有機會一齊痴埋牆-.-''''''

d天氣咁好焗好悶.....

之前壞左, 昨日拆左發現風扇壞左, 本來換左啦, 但覺得太嘈, 想今日換個超靜落去.

整你邊個腦呀? 人腦唔識整喎:096::096:

引用:
原帖由 need.spsl 於 2013-6-9 01:43 PM 發表 查看引用來源

到時有機會一齊痴埋牆-.-''''''

d天氣咁好焗好悶.....

之前壞左, 昨日拆左發現風扇壞左, 本來換左啦, 但覺得太嘈, 想今日換個超靜落去.

整你邊個腦呀? 人腦唔識整喎:096::096:
估唔到樓主天生神力,咁我地咪痴到實一實:ug_love:

我呢邊有少少風,無咁辛苦,但一陣出去又搞到成身汗...

你自己換呀??好勁喎,好少女仔識自己整電腦,咁D男仔染無得用整電腦嘅名義上你屋企囉??

幫我將佢由PATPAT搬返上個頭到:ug_love:

引用:
原帖由 狗衝吧少年 於 2013-6-9 01:57 PM 發表 查看引用來源

估唔到樓主天生神力,咁我地咪痴到實一實:ug_love:

我呢邊有少少風,無咁辛苦,但一陣出去又搞到成身汗...

你自己換呀??好勁喎,好少女仔識自己整電腦,咁D男仔染無得用整電腦嘅名義上你屋企囉??

幫 ...
梗係, 痴痴呆呆係分唔開.

換風扇呢d簡單無咩問題, 太複習就真係唔得.

點解要整返個頭上去? 放係個度都好呀:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆