想問問Tribeca既詳情

收藏  |  訂閱
28  2.0k

好多人啊..多到真係唔想玩..

if anyone want to book a table

please pm ME

as i have a FD working for Trib

會平D啦  我覺得星期5最好玩啦  

D人好D

TRIBECA迫起上黎真係會有D呼吸唔到架,佢D冷氣都有D問題,同埋舞池太細...

引用:
原帖由 wqwdq 於 2006-12-21 03:15 AM 發表
價錢丫__係唔係21以上先入得_有咩要注意等等各樣
星期四好似男仔160 1杯,女仔唔使錢...星期5-6就男仔200,女仔120
open bar till 2:00~
正確就入21,不過個場有好多唔夠秤入,點解入到?可能早入場都唔定:032:

引用:
原帖由 。_。 於 2006-12-23 06:18 AM 發表
價錢吾記得,星4ladies' nite,18歲入得喇

remarks::d仔都ok狼死,個池幾迫尤其thur,sat

如果多人去最好bk檯
如果book檯要令外比錢,好似1000千

引用:
原帖由 waiwai829 於 2006-12-23 11:27 PM 發表
聽我個fd講~佢同其他fd落去係咁俾人"鬆爭"-.-
就一定啦,果道啲人粗魯又好狼JA....

引用:
原帖由 wqwdq 於 2006-12-24 03:24 AM 發表

星期四去左___好Q多人lor

舞池D人亂咁黎_係咁推黎推去__D人多到你都唔想跳
我見啲人好鬼狼死,3-4個人圍個女仔:032:

引用:
原帖由 注注 於 2006-12-29 05:40 AM 發表
ladies nite早d入去check 得無咁...18都一定ok
呢排星期456都超多人....唔太好玩
而且我覺得仲雜過以前:034:

引用:
原帖由 manyto 於 2006-12-29 07:52 PM 發表
好多人啊..多到真係唔想玩..
仲要係1點開始好鬼局,真係想死:032:

引用:
原帖由 winwin仔 於 2006-12-30 04:28 PM 發表

如果book檯要令外比錢,好似1000千
1000唔係可以拎黎叫酒咩 ?

前往最後回覆