上一頁下一頁
發新話題

相思相思且相思,開舖,歡迎18+

收藏  |  訂閱
3.1k  40.8k

引用:
原帖由 風_B 於 2013-6-3 12:04 PM 發表 查看引用來源我成日發夢:smile_o06:
你係懶訓風bb

入來聊下

支持六度,送首歌賀下你個新post先http://www.youtube.com/watch?v=3WUxbcoCigY

大家午安,各位好

引用:
原帖由 degree06 於 2013-6-3 04:59 AM 發表 查看引用來源
沉溺需要一種氣氛,需要一個夢。

相思之中的夢,係唔單止係甜。
而且係無限可能。

夢係咪無意義?
只係浪費時間來的?

當然唔係。

連發夢都無。
更加唔會有咩行動。

沒有行動,就真係唔會有任何事 ...
六度,如你愛自已多過愛對方.這種情就不是真.應是大家支持對方,他一笑一憂都當自已事.自已會排在他之後,當不是要你愛情排第一,但如真有個你有一日會肯無悔地去愛一個人的時候,才會有,,,,,,,,幸福感
夢裡當是假,但都是你的內心渴望.
夢中有誰相同共
也許只有天知道
加油.你一定會有

引用:
原帖由 柔倩 於 2013-6-3 01:37 PM 發表 查看引用來源
支持六度,送首歌賀下你個新post先http://www.youtube.com/watch?v=3WUxbcoCigY
好歌:smile_38:

蓉兒食緊宴:smile_40:

引用:
原帖由 柔倩 於 2013-6-3 01:49 PM 發表 查看引用來源

六度,如你愛自已多過愛對方.這種情就不是真.應是大家支持對方,他一笑一憂都當自已事.自已會排在他之後,當不是要你愛情排第一,但如真有個你有一日會肯無悔地去愛一個人的時候,才會有,,,,,,,,幸福感
夢裡當是假,但都 ...
蓉兒有些經驗咁wor:smile_40:

引用:
原帖由 麻辣豆豆 於 2013-6-3 01:26 PM 發表 查看引用來源
幾時學左咁色氹人:smile_40:

豆豆中午食咩:smile_40:

引用:
原帖由 風_B 於 2013-6-3 12:04 PM 發表 查看引用來源
我成日發夢:smile_o06:
夢見咩:smile_40:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2013-6-3 10:28 AM 發表 查看引用來源
新鋪到此一遊:smile_43: :smile_43:
hi,草草:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆