上一頁下一頁
發新話題

大風吹~吹吹吹(請勿帶有色眼看)徵友~ 18+ (第拾四回)

收藏  |  訂閱
3.0k  39.4k

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 04:19 PM 發表 查看引用來源

:'):')底潮......有幾底.....貓妹你比人插到入底?
揾棍插你菊花插到最入就有:smile_55::smile_55:

引用:
原帖由 yen-w 於 2013-5-27 04:21 PM 發表 查看引用來源

你成日嫌三嫌四
唔通....唔化妝....鐘意著T記牛記.....唔著高根鞋咁難?

引用:
原帖由 ~貓妹~ 於 2013-5-27 04:23 PM 發表 查看引用來源

揾棍插你菊花插到最入就有:smile_55::smile_55:
:'):')貓妹你第壹次....比左咩人?

引用:
原帖由 ~貓妹~ 於 2013-5-27 04:23 PM 發表 查看引用來源

你叫初次邂逅就推菊:smile_44:

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 04:24 PM 發表 查看引用來源

唔通....唔化妝....鐘意著T記牛記.....唔著高根鞋咁難?
嘩, 你真係越來越高要求, 連人地著咩都要管埋, 生幾多粒暗瘡痱滋要唔唔要限埋?:smile_55::smile_55:

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 04:24 PM 發表 查看引用來源

畏  好多女仔素顏  著裙  吾太著高踭鞋茄萵

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 04:25 PM 發表 查看引用來源

:'):')貓妹你第壹次....比左咩人?
你第一次放飛機係幾時?
引用:
原帖由 yen-w 於 2013-5-27 04:25 PM 發表 查看引用來源

你叫初次邂逅就推菊:smile_44:
初次邂逅就插菊:smile_44:

引用:
原帖由 ~貓妹~ 於 2013-5-27 04:25 PM 發表 查看引用來源

嘩, 你真係越來越高要求, 連人地著咩都要管埋, 生幾多粒暗瘡痱滋要唔唔要限埋?:smile_55::smile_55:
佢要求人地小毛  著窄身褲:smile_30:

引用:
原帖由 yen-w 於 2013-5-27 04:27 PM 發表 查看引用來源

畏  好多女仔素顏  著裙  吾太著高踭鞋茄萵
但我識唔到

引用:
原帖由 ~貓妹~ 於 2013-5-27 04:28 PM 發表 查看引用來源
你第一次放飛機係幾時?
初次邂逅就插菊:smile_44:
你應該問初蟹第1次插菊係幾時:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆