上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
279  12.9k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-19 14:33 發表 查看引用來源
尋日終於開餐喇..... 口爆開頭都係咁嘅味..... 但最後再黃金十秒..點解會變咗苦味???係唔係已經射到盡.....???
小弟試過食多咗辣, 老虎有話啲味有唔同, 但不致於苦, 主要都係小鹹,

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-6-20 12:28 發表 查看引用來源

小弟試過食多咗辣, 老虎有話啲味有唔同, 但不致於苦, 主要都係小鹹,
開頭係鹹..... 因為應該出咗好多次...最後係插完射咗...再口爆.呢吓係苦

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-6-20 12:19 發表 查看引用來源
頂唔順就吐出來, 好似佢咁....

食晒先開心心

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-20 04:08 發表 查看引用來源
精液味道同飲食有關.不過多數帶有些小苦澀味,味覺苦感係條脷根部.所以你品精最後係苦味係正常.脷尖味蕾係甜感官.中間係咸味.
每一次都係鹹..... 不過今次爆咗幾次... 我要佢每次射完我都黃金十秒佢... 唔知係唔係射得太多....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-20 14:15 發表 查看引用來源
每一次都係鹹..... 不過今次爆咗幾次... 我要佢每次射完我都黃金十秒佢... 唔知係唔係射得太多....
我而家都未知黃金十秒係咩來.好苦就有問題,少少苦正常

戴左套屌。。。射左再玩清除口交, 就會話好大陣乳膠味

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-20 14:58 發表 查看引用來源
我而家都未知黃金十秒係咩來.好苦就有問題,少少苦正常
射完十秒內令佢硬再射.....? 小苦啦....

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-6-20 15:12 發表 查看引用來源
戴左套屌。。。射左再玩清除口交, 就會話好大陣乳膠味
嗰日無膠味...

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-20 14:12 發表 查看引用來源
開頭係鹹..... 因為應該出咗好多次...最後係插完射咗...再口爆.呢吓係苦
又插又口, 可能係撈埋妳自己啲味呢, 仲要好多劑, 姐姐妳都好猛...

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-20 15:21 發表 查看引用來源
射完十秒內令佢硬再射.....? 小苦啦....
有咁既玩法.我未試過.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆