上一頁下一頁
發新話題

如何走出情伤

收藏  |  訂閱
135  3.9k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-29 15:15 發表 查看引用來源
我最多比人打下pat pat..其他sm 我都無興趣....
o岩聽!!
有d 感覺真係好低能 好似拖狗鏈果d 咁

回覆 101# 蛇貴妃 的帖子

其實狗鏈有幾sm,如果用來綁手就唔同

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-7-3 10:04 發表 查看引用來源
其實狗鏈有幾sm,如果用來綁手就唔同
人地話性虐有分精神同肉體嘛
綁住狗鏈扮動物果D主要係侮辱, 屬於前者, 其實我當時都有諗過俾人侮辱吓當係鬧醒自己
但終究過唔到果關 又唔係唔知自己錯咩, 無需要再鬧啦
淨係想受吓苦, 愈難受愈好但又無膽自虐喎 咪搵人幫手囉
誰不知上o左癒到而家搞o野都離不開要有籐條

我覺得只係視覺上刺激,實質唔係咁有用,同著女僕裝好似差不多
打patpat就唔同啦,係肉體同精神上ge

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-7-3 12:43 發表 查看引用來源
我覺得只係視覺上刺激,實質唔係咁有用,同著女僕裝好似差不多
打patpat就唔同啦,係肉體同精神上ge
身型好...著乜都有視覺啦...就算唔著...扒喺度都係一種美...
我地呢啲肉騰騰....用感覺好啲..

回覆 105# 失常少女 的帖子

肉騰騰,打patpat都好有視覺

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-7-3 16:28 發表 查看引用來源
肉騰騰,打patpat都好有視覺
河馬咁款喎.......一打...個肚腩鄧鄧鄧鄧

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-29 14:30 發表 查看引用來源
運動激發身體雄激素分泌,促進肌肉生成.男生雄激素是女生的十四倍左右.女生有運動習慣雄激素比普通女生高.所以受影響一般個性會比較爽直開朗.
你在跟我说。。。科学?

我终于从第四页看大家的留言到第十一页了,广东话好难明白哦

是我們覇佔了你個post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆