上一頁下一頁
發新話題

3P 經驗

收藏  |  訂閱
82  9.5k

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-4-22 10:05 發表 查看引用來源
玩過MMF , 未玩過MFF , 自己感覺MMF 好玩,兩個M夾攻F, 有征服凌辱感覺,不過聽過網友講MFF , 如果兩個F既有互奶,個視覺都幾興奮
我有同FD個SP玩MFF
我地會互相捉住對方比佢SP攻

一個二個都係大隻講 ,

玩過MFF, 大家都係第一次3p, 真係好正!最正係比2條女奶我條J,然後輪流係咁啜條J,第一次好快比佢哋攪到射,跟住又好快比佢地整返硬!之後輪流騎上黎,其中一個騎功好鬼正!比佢chok到射左入去!另一個幫我奶乾淨條J。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2020-4-27 14:12 發表 查看引用來源
玩過MFF, 大家都係第一次3p, 真係好正!最正係比2條女奶我條J,然後輪流係咁啜條J,第一次好快比佢哋攪到射,跟住又好快比佢地整返硬!之後輪流騎上黎,其中一個騎功好鬼正!比佢chok到射左入去!另一個幫我奶乾淨條J。 ...
聽到都開心呀😅🤪😍👍

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2020-4-27 14:12 發表 查看引用來源
玩過MFF, 大家都係第一次3p, 真係好正!最正係比2條女奶我條J,然後輪流係咁啜條J,第一次好快比佢哋攪到射,跟住又好快比佢地整返硬!之後輪流騎上黎,其中一個騎功好鬼正!比佢chok到射左入去!另一個幫我奶乾淨條J。 ...
插完都肯再奶,真係好正

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-4-27 17:05 發表 查看引用來源

插完都肯再奶,真係好正
要兩個ff 都夾到,呢個機會比較微d

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-4-28 12:05 發表 查看引用來源
要兩個ff 都夾到,呢個機會比較微d
要兩個ff肯互奶先正

引用:
原帖由 絲匙 於 2020-4-26 05:49 發表 查看引用來源
我有同FD個SP玩MFF
我地會互相捉住對方比佢SP攻
師姐玩完有咩感覺

回覆 13# 歌舞技町 的帖子

師兄,請問兩個女幾多歲?兩個女互相認識嗎?

回覆 19# Ken5678 的帖子

未夠20歲,係識嘅,2個都係飛左條仔,未有拖拍,再加上飲左D酒,果時嘅氣氛之下……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆