上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
279  12.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-26 15:17 發表 查看引用來源

心理差唔多啦
男人中意女人叫得姣, 咁先有亙動
女人一樣想知道自己服侍得人好舒服, 俾人口爆都有成功感o架!
當然男人果種叫就唔需要姣, 深沉少少, man D, 或者俾吓指令, 叫我啜大力D又好, 快D又好, 總之唔好一碌 ...
咁男女叫床一定有分別.姣叫除非係基啦.
通常我都係用喉音.嗯..咁樣好深沉拖住個音表達自己俾佢搞得好爽.或者喘粗氣.到頂點時會講埋野.

例如嗯..要來啦.含住!(口爆時)
啊..好正!你入面好濕啊!感唔感覺到我頂到你子宮?(抽插時)
諸如此類

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-26 15:45 發表 查看引用來源
通常我都係用喉音.嗯..咁樣好深沉拖住個音表達自己俾佢搞得好爽.或者喘粗氣.到頂點時會講埋野.

啊..好正!你入面好濕啊!感唔感覺到我頂到你子宮 ...
男人姣叫,忍唔住笑左🤣

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-26 15:30 發表 查看引用來源
不過男人有時會用行動回應
呢樣真.....口唔講出口....做出黎....但我要激發對方獸性同慾望..發晒顛咁好需要我.....🤤🤤🤤🤤諗起我又想咸濕佢...

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-26 15:45 發表 查看引用來源

啊..好正!你入面好濕啊!感唔感覺到我頂到你子宮 ...
就係女人都中意聽呢啲......
有時男人叫得好聽或者識用淫語帶動女人..女人會超濕.....啲水自己咇出黎.....唔知濕....喺入面全部都係滑潺潺類似白帶

回覆 193# 失常少女 的帖子

d女仔好淫ga摟屌,會㩒住佢,好粗暴咁搞佢,一路搞一問講賤野,話佢知我覺得佢有幾淫要屌死佢🤣

回覆 194# 失常少女 的帖子

你肯定唔知自己濕晒出晒水
白色果d好有ky feel,特別有質感

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-26 15:50 發表 查看引用來源

男人姣叫,忍唔住笑左🤣
睇人妖片有d係咁,把聲似雞仔聲

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-26 18:21 發表 查看引用來源
就係女人都中意聽呢啲......
有時男人叫得好聽或者識用淫語帶動女人..女人會超濕.....啲水自己咇出黎.....唔知濕....喺入面全部都係滑潺潺類似白帶
我都覺得兩個人有互動正好多.不過真係睇人,有d我問夠唔夠硬,插得你舒唔舒服之類,剩係嗯嗯嗯..
相反識得調情既會回應,甚至自動波.啊你屌得我好入.我好中意你屌我..你好勁條野好硬我唔得啦唔好咁快射再插入d我就來到啦...之類
勁正

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-26 20:53 發表 查看引用來源
d女仔好淫ga摟屌,會㩒住佢,好粗暴咁搞佢,一路搞一問講賤野,話佢知我覺得佢有幾淫要屌死佢🤣
我都扭屌....但係一定要對方講出口..我先黎料....

可惜....我鬧人就講得出個屌字...
比人屌緊...真係噏唔出個屌字.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆