上一頁下一頁
發新話題

如何走出情伤

收藏  |  訂閱
135  3.9k

你兩個響度公開搵男神🤣

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-27 22:36 發表 查看引用來源

即是叫你去玩ons, 找個SP / SL, 直至你傷無可傷!
哇。。。那要玩很久很久很久哦

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-27 23:43 發表 查看引用來源
只能靠你自己放下,越刻意忘記越忘不了.告訴自己已成過去.發展自己的興趣跟生活.慢慢會有第二段感情替代的
嗯嗯,现在我都在工作和健身,完全没在顾虑感情的事情了

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-28 10:20 發表 查看引用來源
你兩個響度公開搵男神🤣
我的男神是chris evans

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-28 13:50 發表 查看引用來源
嗯嗯,现在我都在工作和健身,完全没在顾虑感情的事情了
當你不為意,事情就萌芽了.
健身多久了?我也是健身愛好者.很多年了

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-28 14:39 發表 查看引用來源
當你不為意,事情就萌芽了.
健身多久了?我也是健身愛好者.很多年了
从我初二,约15岁就开始了~

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-28 14:46 發表 查看引用來源
讚,我喜歡運動類型的.多數比較開朗爽直.

師妹,我知你熱愛人夫,我記得你係另一個post回應咗我。心靈同肉體被需要個種又吾會沉船。。。點架?

而家你搵呢度啲男人底線係點? 要吾要我順應潮流幫你開個post. 😂😂 但我會寫清楚個post嘅目的,例如phone sex, text sex, FWB, S, SL....😂😂
講笑,吾好嬲,不過師妹吾值為果d人吾開心,引版呢度大把人夫。
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-28 05:16 發表 查看引用來源
佢個post 好多年前架喇....a~g cup 我自己講啫....師姐..我熱愛人夫...但唔會沉....只係想搵個SL..大家心靈同肉體被需要個種~ 我而家搵呢度啲男人有底線....😐 ...

幫小koey 搵, 你想吾想排隊😂
引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-28 10:20 發表 查看引用來源
你兩個響度公開搵男神🤣

你一定好fit, 過去咗嘅人就吾好記啦~
引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-28 14:46 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆