上一頁下一頁
發新話題

如何走出情伤

收藏  |  訂閱
135  3.9k

可能一試就將個衰人拋之腦後,引版都好似有好多馬拉人🤔, 而且甘多香港人移民到馬來西亞,你先係呢度識多幾個,加油小Koey😘
引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-28 13:49 發表 查看引用來源
哇。。。那要玩很久很久很久哦

回覆 29# 一碌棍插入3個口 的帖子

不了,我我係隊尾質素

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-28 20:09 發表 查看引用來源
讚,我喜歡運動類型的.多數比較開朗爽直.
哈哈哈哈,还有这样分类的哦

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-28 23:07 發表 查看引用來源
你一定好fit, 過去咗嘅人就吾好記啦~

觉得姐姐是个很开朗的女强人~喜翻姐姐

morning, 小Koey, 我只係游手好閒在家等運到。。。悶到就快發毛嘅無業游民
引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-29 09:17 發表 查看引用來源
觉得姐姐是个很开朗的女强人~喜翻姐姐

籮底橙先俾到驚喜!
引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-29 01:47 發表 查看引用來源
不了,我我係隊尾質素

回覆 36# 一碌棍插入3個口 的帖子

有驚冇喜,霉霉爛爛就真

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-28 23:03 發表 查看引用來源
師妹,我知你熱愛人夫,我記得你係另一個post回應咗我。心靈同肉體被需要個種又吾會沉船。。。點架?

而家你搵呢度啲男人底線係點? 要吾要我順應潮流幫你開個post. 😂😂 但我會寫清楚個post嘅目的,例如phone sex, text s ...
即係曖昧?? 想有個人關心吓...又得閒乜都傾吓...我主線係SL....但我唔會害人夫~~借人老公玩..師姐妳無業....我都無業....真係發霉

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-29 09:14 發表 查看引用來源
哈哈哈哈,还有这样分类的哦
運動激發身體雄激素分泌,促進肌肉生成.男生雄激素是女生的十四倍左右.女生有運動習慣雄激素比普通女生高.所以受影響一般個性會比較爽直開朗.

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-26 22:56 發表 查看引用來源
我是在马来西亚的小Koey。距离上次分手都两三年了,期间没谈过任何恋爱,不相信爱情,觉得自己一个人更安全。。。
大家有过这样的经验吗?怎么走出来的呢?请分享分享~ ...
難聽d 咁講, 忘記前一個最有效o既方法就係愛上下一個... 男女都一樣

至於最傷最痛o既時候如何走出o黎, 當時係搵o左d 令自己更痛o既o野去掩蓋
不過係因為恨, 對自己o既恨, 原本其實可以唔駛分o既,
衰在脾氣太臭, 面皮太薄, 再加多少少公主病, 又自以為是覺得人地無o左我係佢o既損失囉
自我檢討之後就開始恨自己, 搵人折磨自己作為懲罰又順便墮落一下, 因為都仲要搞o野o架嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆