上一頁下一頁
發新話題

3P 經驗

收藏  |  訂閱
82  9.6k

只試過mmf,感覺係刺激,但玩得多之後,單對單會冇左刺激感

試過mff mfff

試過12m4F,感覺幾正既,😅利申男

引用:
原帖由 果個黃色主角 於 2020-7-23 13:53 發表 查看引用來源
咁已經係計做 sex party 喎

回覆 42# 吹拉彈奏 的帖子

師兄咁勁👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

回覆 44# 保持現在 的帖子

係呀,果時第一次去😅

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-5-8 13:18 發表 查看引用來源
我覺得 MMF 好過MFF  因為我自己唔鍾意同人爭野
巧正常,同一道理,3p禾只會玩mff

引用:
原帖由 果個黃色主角 於 2020-7-23 13:53 發表 查看引用來源
可以講多d麻,感覺好刺激

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2020-7-25 12:19 發表 查看引用來源
巧正常,同一道理,3p禾只會玩mff
但係mff 可以兩個男人一齊插一個女人 mff唔可以一個男人玩到兩個女人喎

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-7-27 02:20 PM 發表 查看引用來源

但係mff 可以兩個男人一齊插一個女人 mff唔可以一個男人玩到兩個女人喎
點解唔可以?喂,一箭雙鵰吖嘛!

如果係無套嘅mff,男人可以左右開弓去處理件人肉三文治。左插插,右插插。插一陣下體,可以掹出嚟插入另一條女個口。如是者交替進行。唔好唔記得,一男一女可以gang up另一條女,超多變化!

除咗條J,男人亦可以用口同手。

譬如小弟嗰次mfff大戰,一晚要手、口、J並用。雖然第朝起身,兩手手指攰到跛咗咁。條脷又隱隱作痛,蛋蛋又係痛到要嗌救命(鬼咩,被3條女又爭又啜又扯!),最大鑊係連頸都俾人坐爆埋!小弟搞到要請幾日病假!扑嘢扑到要請假,諗起都覺得痴線!

關於mff,小弟有一樣嘢好後悔冇玩過。就係同時中出兩女。以後唔知仲有冇機會。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆