上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
279  12.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-4-28 14:43 發表 查看引用來源

未必卦, 對被人含果位而言係快感, 快感應該唔會悶
但個模式可能係你o岩, 就咁啜啜啜啜然後射然後吞咁樣係有d一成不變...
所以咪好似之前咁講, 有時候直接吞, 有時候射o係手再舔, 有時候o係嘴角嘴唇邊,
用手指了返 ...
仲可以叫佢吐返落杯啫哩度當花奶咁"不"黎食

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-28 06:42 PM 發表 查看引用來源

仲可以叫佢吐返落杯啫哩度當花奶咁"不"黎食
咦,新口味,C兄?精液啫喱撈?

講返正經嘢...

話說小弟試過同條女一邊飲紅酒一邊扑嘢。當衝刺完畢,小弟正要埋門顏射嗰一刻,條女忽然伸手攞起隻酒杯,用嚟接住小弟射緊出嚟嘅精液。可惜小弟論盡,只有部份精液射喺杯內。雖然係咁,但條女好似又唔太介意咁,係咁笑,然後拎住隻杯放喺鼻前聞吓,睇住啲加咗料嘅紅酒喺杯內啷吓啷吓,最後再慢慢乾杯。好笑嘅係,當時小弟好似唔識欣賞,仲有少少作嘔感覺。可能飲咗酒,小弟酒力非常一般。

絕對重要...👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-4-29 11:35 發表 查看引用來源

咦,新口味,C兄?精液啫喱撈?

講返正經嘢...

話說小弟試過同條女一邊飲紅酒一邊扑嘢。當衝刺完畢,小弟正要埋門顏射嗰一刻,條女忽然伸手攞起隻酒杯,用嚟接住小弟射緊出嚟嘅精液。可惜小弟論盡,只有部份精液射喺杯內。雖然 ...
嘩,好似好正咁喎,但可唔可以講你多D

回覆 62# guthrie 的帖子

小弟旅遊時孖朋友玩過類似小遊戲, 條嘢浸唔同飲品俾自己隻老虎嗒, 紅酒係其中一樣..

回覆 1# 失常少女 的帖子

絕對重要
重要在個征服感
吞唔吞反而唔太重要

回覆 66# uncle40 的帖子

男人都喜歡這種征服的感覺
😅😅

引用:
原帖由 uncle40 於 2020-6-7 18:30 發表 查看引用來源
絕對重要
重要在個征服感
吞唔吞反而唔太重要
要女主動同你食定係由男人餵食好d?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-7 20:28 發表 查看引用來源
要女主動同你食定係由男人餵食好d?
個人意見: 男人想女人主動食, 女人(我自己)就想男人餵囉
但絕對唔係上面果幾條友講果種溝埋d唔知乜叉野飲品食物,
我只中意射完之後俾人質入口要我啜, 或者體外射咁樣臨出之前塞入o黎口爆
曾幾何時唔like因為想繼續插, 宜家好似又無乜所謂lu

我覺得挺重要的 跟老公每次做愛至少都會吞一點
聽起來有點不可思議但當你愛一個人愛到某個地步時是會有點心靈相通
可以察覺出他的喜怒哀樂 而完事之後沒吞精 他是會跟平時有一點點不一樣
至於在我自己角度看 口交免不了一定會有體液交換 甚至說接吻都有吧
既然不會在接吻之後將對方的口水吐出來 已經射在嘴裡的精液也應該一樣
吞精一方面是想老公開心盡興 另一方面給他填滿口腔 自己都有種微妙的幸福感
再說從一開始交往 因為自己想將初夜保留至結婚當日 一直都是用口給他解決需要
當時已經有吞 事情是我開始的 一路堅持下去我已經看成是自己的責任

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆