上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
279  12.9k

回覆 70# katieW 的帖子

我怕精液的味道。你第一次系結婚?

是的 就在結婚當晚  儀式感罷了
拍拖的時候提出過 他也很支持我的決定

條件許可又接受到的話查實可以玩乳交, 要射時幫佢做 facial 隨即質入口來個黃金 xx 秒, 或者可以轉入口直接口爆... , 不過咁玩法女方只係服務一方, 唔係人人都受, 遇到女方唔想用口的更加唔使諗...

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-7 20:28 發表 查看引用來源
要女主動同你食定係由男人餵食好d?
蛇貴妃師姐所講,男既想女主動,女既想餵食
或者可以取中間,等男既指示再欣然咁做,可能大家都感覺良好

katieW師姐更講出呢樣野係兩人關係中既精粹

回覆 72# katieW 的帖子

我老公都係結婚先第一次

以前同SP試過車上口爆,吞左,當時仲要揸緊車,感覺超激,之後去到車震地方,再爆一次,吞埋,然後冇用套做愛,內射埋,爽到媽媽都認唔到,記得應該係十年前嘅事

引用:
原帖由 uncle40 於 2020-6-9 20:17 發表 查看引用來源

如蛇貴妃師姐所講,男既想女主動,女既想餵食
或者可以取中間,等男既指示再欣然咁做,可能大家都感覺良好

katieW師姐更講出呢樣野係兩人關係中既精粹 ...
哈哈哈你老味 對男人o黎講梗係覺得係兩人關係中既精粹啦!

跟住認真咁問啦, 咩先謂之男既俾指示先?
因為我覺得呢d野係要講默契囉, 除非玩緊主奴, 否則最perfect 既性愛係唔駛講o野o既,
中段打氣反而可以, 加強氣氛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-12 09:55 發表 查看引用來源

哈哈哈你老味 對男人o黎講梗係覺得係兩人關係中既精粹啦!

跟住認真咁問啦, 咩先謂之男既俾指示先?
因為我覺得呢d野係要講默契囉, 除非玩緊主奴, 否則最perfect 既性愛係唔駛講o野o既,
中段打氣反而可以, 加 ...
似形容雜技表演者表演時之要訣咁.

回覆 77# 蛇貴妃 的帖子

哈哈,好同意默契真係好緊要
無論咩關係,包括主奴,可以去到唔駛講野當然係最完美

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-4 10:54 發表 查看引用來源
呢一吓係咪真係對個男人咁重要???口爆咗吞埋會開心D??
我試過一次比sp口爆完之後吞埋.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆