上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
279  12.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-4-28 14:43 發表 查看引用來源

未必卦, 對被人含果位而言係快感, 快感應該唔會悶
但個模式可能係你o岩, 就咁啜啜啜啜然後射然後吞咁樣係有d一成不變...
所以咪好似之前咁講, 有時候直接吞, 有時候射o係手再舔, 有時候o係嘴角嘴唇邊,
用手指了返 ...
想睇返你以前十幾P啲文

引用:
原帖由 唐僧 於 2020-6-14 18:59 發表 查看引用來源
我試過一次比sp口爆完之後吞埋.
覺得點樣????

男人都喜歡口爆顏射多。

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2020-6-15 09:41 發表 查看引用來源
男人都喜歡口爆顏射多。
顏射我知男人like....試過暗示比佢知可以試吓...但佢話幻想唔同現實.....係咪樣靚顏射會好睇D???😂😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-15 11:00 發表 查看引用來源
顏射我知男人like....試過暗示比佢知可以試吓...但佢話幻想唔同現實.....係咪樣靚顏射會好睇D???😂😂😂
試過暗示比佢知可以試吓 <---- 唔駛暗示啦, 自己o黎, feel 到佢咁上下就拎埋o黎對住自己塊臉囉

但佢話幻想唔同現實 <---- 用我果個o既思維, 佢係怕麻煩, 因為事後要清理現場, 佢都係一齊沖涼先捨得顏射我

係咪樣靚顏射會好睇D <--- 唔敢咁樣講, 不如話態度都好重要, 愈淫愈好囉! 要表譯出一種渴求同埋意猶未盡o既感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-15 11:12 發表 查看引用來源

試過暗示比佢知可以試吓 <---- 唔駛暗示啦, 自己o黎, feel 到佢咁上下就拎埋o黎對住自己塊臉囉

但佢話幻想唔同現實 <---- 用我果個o既思維, 佢係怕麻煩, 因為事後要清理現場, 佢都係一齊沖涼先捨得顏射我

係咪樣靚顏射會好睇D <--- 唔敢咁樣講, 不如話態度都好重要, 愈淫愈好囉! 要表譯出一種渴求同埋意猶未盡o既感覺  
男人角度顏射純粹心理上征服滿足感.反而女方麻煩d,同清理現場關係唔大.好多時控制唔好射埋落頭髮洗頭都係女人煩.

對方唔想可能對哩方面無咩感覺.始終人人興奮點唔同.好似我咁,好中意口爆.但吞唔吞精真係無所謂.但有d男人一定要對方吞埋先覺得完全征服左人.顏射我感覺都係一般.除非好似你講女既表現到好淫好渴咁求我射落佢面度可以勾起我感覺.好多時我後入反而中意射落佢臀部.

附件

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-15 15:19 發表 查看引用來源
男人角度顏射純粹心理上征服滿足感.反而女方麻煩d,同清理現場關係唔大.好多時控制唔好射埋落頭髮洗頭都係女人煩.

對方唔想可能對哩方面無咩感覺.始終人人興奮點唔同.好似我咁,好中意口爆.但吞唔吞精真係無所謂.但有 ...
靚股....下次有機會...我自己試吓...唔講定去做

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-15 15:45 發表 查看引用來源
靚股....下次有機會...我自己試吓...唔講定去做
好中意又大又圓既臀.後入勁爽.不過好快出野.實在太刺激

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-15 18:42 發表 查看引用來源
好中意又大又圓既臀.後入勁爽.不過好快出野.實在太刺激
我無靚股.....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-15 21:18 發表 查看引用來源
我無靚股.....
身材既野多數可以練出來既.加油啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆