請問...sunday

收藏  |  訂閱
27  1.2k

引用:
原帖由 flytohk 於 2006-12-17 11:46 AM 發表

兩間都要訂

睇你幾多人去

我可以幫你訂

838 靚女比較多D

新地女女就易界易爆D
如2個人去...要不要訂位...平安夜去

引用:
原帖由 hk95088158 於 2006-12-17 06:24 PM 發表

如2個人去...要不要訂位...平安夜去
咁我建議你參加 gingerlaw D 團,因為睇落都唔錯

無房既話對新手界女會有阻滯

內地界女既模式同香港都幾唔同

而且兩個人開咩都好,都會貴好多又無咩氣氛...........

引用:
原帖由 GINGERLAW 於 2006-12-16 01:02 PM 發表

果然係去新地玩過.....有機會一齊玩下啦~~
希望可以識到你...:027:
:097: 係呀。我都係哦到玩左兩年。
:030: 新地係一個會引人上引既地方。我都浪費左唔小金錢係哦到
:036: 23號我都可能會去

引用:
原帖由 GINGERLAW 於 2006-12-16 01:02 PM 發表

果然係去新地玩過.....有機會一齊玩下啦~~
希望可以識到你...:027:
:026: 同埋係新地先比到我哦種住家feel。感覺自己就係常平住咁。
係深圳玩走哦時多數都係去鬆骨。係常平玩完次次都係去開房。訓到咁上下。土餓又會自己落去食下野咁。
常平d朋友得行又約你出去步行街行下,食下野。到咁上下夜晚。又去新地
:122: 係深圳就做唔到咁了

引用:
原帖由 【~B~】 於 2006-12-18 12:24 AM 發表

:026: 同埋係新地先比到我哦種住家feel。感覺自己就係常平住咁。
係深圳玩走哦時多數都係去鬆骨。係常平玩完次次都係去開房。訓到咁上下。土餓又會自己落去食下野咁。
常平d朋友得行又約你出去步 ...
最開心係D女女經常都可以帶我地返佢屋企

爆房錢都慳返

有興致既可以玩埋煮飯仔

明珠廣場

愛的溫床

你今日爆左邊個單位?:096:

引用:
原帖由 flytohk 於 2006-12-17 10:51 PM 發表

咁我建議你參布啊遘迅ㄜ蠵?br />
無房既話對新手界女會有阻滯

內地界女既模式同香港都幾唔同

而且兩個人開咩都好,都會貴好多又無咩氣氛...........
開團就想一D得一兩個人O既朋友JOIN埋一齊玩..
人多DD氣氛都好DD..
同埋多幾個人去點都多個照應O既..

引用:
原帖由 chrissks 於 2006-12-17 10:15 AM 發表
我都覺得新地好d, 無咁多人攪事
不過相對黎講又係多左好多小偷呢....:044:

引用:
原帖由 【~B~】 於 2006-12-18 12:24 AM 發表

常平d朋友得行又約你出去步 ...
係呀...去o個邊玩個feel真係好正...
我都係鍾意呢種感覺先會成日去..:027:

引用:
原帖由 flytohk 於 2006-12-18 11:42 AM 發表

爆房錢都慳返

有興致既可以玩埋煮飯仔

明珠廣場

愛的溫床

超正住家foc呀~~:096:

引用:
原帖由 flytohk 於 2006-12-18 11:42 AM 發表

爆房錢都慳返

有興致既可以玩埋煮飯仔

明珠廣場

愛的溫床

:036: 嗯。果然係內行人喎。
:097: 明珠對面。麗景新園都好多新地女住的。
多數都係比d仔養緊,小心爆爆下房。有條仔上黎問你邊位

前往最後回覆