請問...sunday

收藏  |  訂閱
27  1.2k

玩完肚餓仲可以出面同女女食下燙菜同燒烤添:071:
Sunday實在太方便、太有回到家既Feel la:131: ~~~

我地成班多數係Sunday玩完後帶埋新介既女女、D Fd既女朋友仔返自己屋企再玩過、再劈過!一玩就玩到早上八、九點先肯收手!
因為屋企樓下美宜佳同天福既大支裝老青島 or 青島純生都係$4蚊支ja......你話點可以留手唔再劈過呢?:071:

哈哈....原來呢度都好多同路人...
真係開心...:027:

引用:
原帖由 GINGERLAW 於 2006-12-19 09:36 AM 發表
哈哈....原來呢度都好多同路人...
真係開心...:027:
:036: 係呀。係呀。大家對常平既睇法。都好一致。玩既野又差唔多。
:096:  下次係新地識到d岩傾既香港仔。問下係未uwants會員

引用:
原帖由 kstiger 於 2006-12-19 03:26 AM 發表
玩完肚餓仲可以出面同女女食下燙菜同燒烤添:071:
Sunday實在太方便、太有回到家既Feel la:131: ~~~
:086: 你會唔會坐車出返黎香港哦時。有d唔寫得。好似要離開屋企離開一個熟於自己既地方
返到黎香港反易有d默生。好想再返返去。

Sunday better ar

引用:
原帖由 【~B~】 於 2006-12-20 09:51 PM 發表

:036: 係呀。係呀。大家對常平既睇法。都好一致。玩既野又差唔多。
:096:  下次係新地識到d岩傾既香港仔。問下係未uwants會員
哈哈....咁都係因為常平真係正ja~~唔係都吸引唔到我地啦~
我成日都同d朋友講就快變常平人...
每次返常平就好似返左屋企一樣...唔捨得走呀~~:029:

引用:
原帖由 【~B~】 於 2006-12-20 09:55 PM 發表

:086: 你會唔會坐車出返黎香港哦時。有d唔寫得。好似要離開屋企離開一個熟於自己既地方
返到黎香港反易有d默生。好想再返返去。
我會呀~~:029:

前往最後回覆