請問...sunday

收藏  |  訂閱
27  1.2k

請問...sunday

請問...sunday  和838 ,邊間好玩..邊間多人去...'sunday..聖誕去要不要訂位...而sunday..和838訂位電話是???

引用:
原帖由 hk95088158 於 2006-12-15 01:15 PM 發表
請問...sunday  和838 ,邊間好玩..邊間多人去...'sunday..聖誕去要不要訂位...而sunday..和838訂位電話是???
我自己覺得SUNDAY好玩好多...
我自己都有開團...帶人一齊玩...
你可以睇下我個POST..

838就方便香港人去玩LO~
始終近海香港..唔使走咁遠..
但係我覺得有幾樣唔係咁好..
1.音樂唔係太好.我自己唔鍾意...個人意見~~:041:
2.女質素好,但冇咁易介..
3.玩得太鬼鼠...似香港...自由度低..

如果你有興趣去SUNDAY...識下JOIN我團玩下啦~~

如果你想去838都可以搵我..我介紹個朋友你識...
佢成日都去838...:097:

如果838訂位,我可以幫你訂

引用:
原帖由 GINGERLAW 於 2006-12-15 01:27 PM 發表

我自己覺得SUNDAY好玩好多...
我自己都有開團...帶人一齊玩...
你可以睇下我個POST..

838就方便香港人去玩LO~
始終近海香港..唔使走咁遠..
但係我覺得有幾樣唔係咁 ...
多謝高人回答....而sunday 和838訂位電話是???因本人聖誕會去..而聖誕去要不要訂位2人去???

引用:
原帖由 hk95088158 於 2006-12-15 01:48 PM 發表

多謝高人回答....而sunday 和838訂位電話是???因本人聖誕會去..而聖誕去要不要訂位2人去???
唔好咁講...
如果一般sunday個電話我可以比你..
你試下訂唔訂到位啦~~
我會pm比你..
如果唔得...真係冇法..
你可以試下join我團..

838電話我唔知..
唔好意思..
幫唔到你..

:035: 我都係鐘意新地多d。去838既話同人覺得同以前去348差唔多。感覺都好香港。無咩意思。

但去新地哦種感覺,包你係香港搵唔返

引用:
原帖由 【~B~】 於 2006-12-16 02:00 AM 發表
:035: 我都係鐘意新地多d。去838既話同人覺得同以前去348差唔多。感覺都好香港。無咩意思。

但去新地哦種感覺,包你係香港搵唔返
果然係去新地玩過.....有機會一齊玩下啦~~
希望可以識到你...:027:

新地好d
舊時就有去
以家冇咩時間
因都幾遠

我都覺得新地好d, 無咁多人攪事

引用:
原帖由 hk95088158 於 2006-12-15 01:15 PM 發表
兩間都要訂

睇你幾多人去

我可以幫你訂

838 靚女比較多D

新地女女就易界易爆D

前往最後回覆