[意大利] 一場贏梗ge波應該點買~

收藏  |  訂閱
35  1.6k

引用:
原帖由 coffeej 於 2006-9-20 08:54 PM 發表
国宝,利记同维拉两场点睇呢???可否俾D意见??
维拉又係d盃賽場合~:022::022::022:
可避則避啦~:019::019::019:
利记就.............:007::007::007:

引用:
原帖由 ghost_shadow 於 2006-9-20 08:55 PM 發表
國寶兄認為開出既比數係幾多???
我覺得係2:0
一場波你估到佢會贏已經好叻ar~;););)
再估到佢可贏埋個盤就更加叻~:014::014::014:
但要向難度玩估比數就似乎唔係投注ge最佳選擇~:019::019::019:

引用:
原帖由 qq-y 於 2006-9-20 09:43 PM 發表
呢場個大有1.6倍,值得一試~~
多謝提供.........
係呀~:007::007::007:
都唔錯ga~:014::014::014:

引用:
原帖由 OMEGAX 於 2006-9-20 10:07 PM 發表
thx bro tips~~~~~
u are welcome~;););)

引用:
原帖由 sah_4 於 2006-9-20 10:22 PM 發表
支持國寶兄好tips.......
多謝閣下支持~;););)

引用:
原帖由 pui1208 於 2006-9-20 10:38 PM 發表

我都係小注姐...冇所謂啦
小賭怡情養性~good~;););)

國寶兄.......你推介呢場ac從任何方面來講,都係正路波,我覺得支持(大)會有肉食d

羅馬同國米呢場波你又會點睇呢?我留意左呢場波既盤三日了   今季我非常睇好羅馬,之前兩場波我都有睇
外國公司認為國米有大量好手,所以開左平手盤,但羅馬既倍率就一直下跌緊,
照估計應該都唔會係鬼盤
所以呢場最值得買既都係上盤,唔好望大細同單雙了,希望大家可以交流下意見!!

引用:
原帖由 玄武魂 於 2006-9-20 11:30 PM 發表
國寶兄.......你推介呢場ac從任何方面來講,都係正路波,我覺得支持(大)會有肉食d

羅馬同國米呢場波你又會點睇呢?我留意左呢場波既盤三日了   今季我非常睇好羅馬,之前兩場波我都有睇
外國公司認為國米有大量好 ...
個盤就一d都唔鬼~:019::019::019:
做平手皆因早排羅馬作客國米打禾左3:3~
但國寶又睇唔到羅馬有落飛喎~(馬會同澳彩都企得好硬):001::001::001:
羅馬近績雖好,但對賽就真係唔係國米個皮~:022::011::022:
因此國寶都係抱住個觀望態度罷了~:008::008::008:

sorry~~我唔記得加一句(係外國公司既倍率)先岩

引用:
原帖由 玄武魂 於 2006-9-20 11:53 PM 發表
sorry~~我唔記得?
呢場會係3邊波~:007::007::007:
國寶都係睇唔透~:019::019::019:
避避也罷~:022::022::022:

前往最後回覆