上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] (13's post)21/4...READY!...時間多的是...依家開始努力都唔遲

收藏  |  訂閱
132  10.3k

引用:
原帖由 13299260 於 2010-4-13 11:29 AM 發表 查看引用來源

贏小小咁啦.....
都係個神人果句...
自己小心:096:  
神人:071:

引用:
原帖由 關人隱士 於 2010-4-13 11:56 AM 發表 查看引用來源
尋晚跟左你場聖保利串埋小保加,追番少少數,thankyou
好耐無見啦
最緊要有錢收呀嗎...加油

引用:
原帖由 贏錢最緊要 於 2010-4-13 12:10 PM 發表 查看引用來源

神人:071:
神人名句真係好重要:096:

13/4
浦項制鐵 對 阿德萊德聯    入球數2.5球...入球大2.07...$500
2軍其實今場和波就可以一齊出線確定出線...但和波既話對主隊浦項制鐵其實有小小不利
因為亞冠杯16強賽事係踢1個回合.....姐係話小組首名將會係主場對其實小組既次名去爭8強....
所以今場制鐵未必會係主場求1分.....不過佢地近況幾差....好多時都係係尾段連續失波....後防都幾不穩下.....
而且上年既主力外籍前鋒今年已經轉左會去賓約哥.....
客隊阿德萊德聯係澳洲已經係排包尾...而且澳職已經完左....佢地下年已經係無機會再踢亞冠嫁啦....
但其實都睇得出隊波唔係無狀態.....而且佢地有足夠既休息時間去準備呢場波
係遇計呢場波會成為攻防戰既情況....我會選擇入球大

FC山東 對 廣島三箭   入球數2.5球大...入球大2.04...$500
FC山東 對 廣島三箭   平手盤...主隊1.95...$500
今次呢2軍其實同上面果場係同一組....不過唔知點解呢組要遲一個鐘頭開波...點都有小小隱優...
因為呢場波半場完既時候其實上面場波已經完左場....假若上面場波真係和波收場既話....呢場波發生咩比數都已經唔再重要!!
但假若上面場波唔係和波既話....呢場比賽就變得更加重要.....
主隊係中超踢得唔錯....算係上左力...但其實佢地踢亞冠既實力真係唔多夠....但今次係主場最後一場出擊....應該都仲會博.....
相反客隊最近係日職唔知係咪留力....而且佢地踢亞冠既表現其實唔差.....但就睇到呢隊波其實防守能力都係弱.....
亞冠杯佢地之前2場作客賽事都係輸一球....而且都有能力入波...呢隊波踢亞冠既心態同攻力都絕對睇到.....
但始終踢客場....而且比主隊小左一日既休息再加上要坐飛機黎到中國.....
我相信主隊有力保不敗...

引用:
原帖由 13299260 於 2010-4-13 12:35 PM 發表 查看引用來源

好耐無見啦
最緊要有錢收呀嗎...加油
係呀,我已經好少上黎,
有$收當然好啦,不過想收多啲,希望唔好輸番比馬會

支持 :098:

good works, support

買兩場大先

引用:
原帖由 alexXE 於 2010-4-13 04:08 PM 發表 查看引用來源
支持 :098:
我有個FD話邀請過你入個群...做咩咁COOL唔入黎既:096:

引用:
原帖由 rogerllb 於 2010-4-13 04:55 PM 發表 查看引用來源
good works, support
多謝晒你既SUPPORT

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆