[歐洲賽事] 意甲,德甲[[[00:30am已更新]]]

收藏  |  訂閱
11  1.4k

意甲,德甲[[[00:30am已更新]]]

推3中1負2

國米平手@2.00  WIN:071: (1:0)

阿仙奴讓平/半@1.84 LOSE(1:2):043:

畢爾包(+1)@2.35  LOSE(2:0)

國米主勝X波琴[+1]@1.48X1.7

引用:
原帖由 KINGWORLD197712 於 2010-4-14 01:14 AM 發表 查看引用來源
國米平手@2.00
13. 所有含有成人內容之帖子或圖片,不得在本足球投注版內發放. (包括簽名檔)

注意下你既圖象呀 唔該

引用:
原帖由 rinkat 於 2010-4-14 01:17 AM 發表 查看引用來源

13. 所有含有成人內容之帖子或圖片,不得在本足球投注版內發放. (包括簽名檔)

注意下你既圖象呀 唔該
你都ON撚鳩
個LOGO有吽成人成分請問?有露點有抄底?
係有事樓主去第個區比人BAN左啦醒目
唔通為左入黎出個貼要去改一改LOGO先咁呀?
足版愈黎愈少人多得你呢D濕鳩版主:020::020::020:

引用:
原帖由 mean0909 於 2010-4-14 02:08 AM 發表 查看引用來源

你都ON撚鳩
足版愈黎愈少人多得你呢D濕鳩版主:020::020::020:
佢已經換左圖象呀 唔該你睇清楚&問清楚樓主先講啦.

引用:
原帖由 mean0909 於 2010-4-14 02:08 AM 發表 查看引用來源

你都ON撚鳩
同埋一樣野我唔係呢區版主 我只係足球投注比賽區既見習版主

我只不過係唔想佢比人BAN先提醒佢 唔該你唔好枉作小人.

一人小句

引用:

你都ON撚鳩
你用D咁既粗俗言詞 我係大版版主既話 我已經第一時間BAN左你添啦.

回覆 7# rinkat 的帖子

唔好咁火啦 唔好同D小朋友嘈

引用:
原帖由 chantszpang 於 2010-4-14 02:31 AM 發表 查看引用來源
唔好咁火啦 唔好同D小朋友嘈
冇同佢嘈 識得我既版友 都知我唔係D咁既人啦.

係佢唔知點解無端端走黎辣我咋.:028:

阿仙奴好多主力都傷晒喎..今場仲要作客...點解會買佢win呢!?

前往最後回覆