[西班牙] 點睇波多對黎各對西班牙?? 輸左了

收藏  |  訂閱
35  2.8k

引用:
原帖由 基斯^(oo)^ 於 2012-8-15 07:31 PM 發表 查看引用來源

詳情你落投注站問職員, 關於開網上戶口手續 :122:
明白, 但如果以波膽(依場)做例 如果西班牙 (客隊勝) 12個盤黎講,
得4個係熱, 其他全部冷, 係咪多數熱多:032:

世事無絕對:029:

引用:
原帖由 多奶少甜 於 2012-8-15 07:37 PM 發表 查看引用來源

明白, 但如果以波膽(依場)做例 如果西班牙 (客隊勝) 12個盤黎講,
得4個係熱, 其他全部冷, 係咪多數熱多:032:
賭波既野, 無話長期開梗熱或長期開梗冷,
呢個就係難既地方 :032:

2位又講得岩WOW :131:  感過往賽事有無關係?? :098:

引用:
原帖由 多奶少甜 於 2012-8-15 07:43 PM 發表 查看引用來源
2位又講得岩WOW :131:  感過往賽事有無關係?? :098:
有人純睇往績, 有人純睇賠率變化,
有人集合各種資料來分析,
往績都係我參考數據之一 :041:

引用:
原帖由 基斯^(oo)^ 於 2012-8-15 07:51 PM 發表 查看引用來源

有人純睇往績, 有人純睇賠率變化,
有人集合各種資料來分析,
往績都係我參考數據之一 :041:
明白, 你有無貼士買?:003:  (PS:小賭果隻)

引用:
原帖由 多奶少甜 於 2012-8-15 07:52 PM 發表 查看引用來源

明白, 你有無貼士買?:003:  (PS:小賭果隻)
多D 留意其他高手帖,
擂台帖都有好多高手比賽,
可作一參考 :131:

引用:
原帖由 基斯^(oo)^ 於 2012-8-15 07:55 PM 發表 查看引用來源

多D 留意其他高手帖,
擂台帖都有好多高手比賽,
可作一參考 :131:
ok, 如果我今場買波膽 50蚊一注
西班牙嬴 0:1 0:2 0:4 0:5 1:3 各50
即係250蚊..O唔OK? :082:

引用:
原帖由 多奶少甜 於 2012-8-15 07:57 PM 發表 查看引用來源

ok, 如果我今場買波膽 50蚊一注
西班牙嬴 0:1 0:2 0:4 0:5 1:3 各50
即係250蚊..O唔OK? :082:
好難講, 波膽唔在行,
講運 :044:
萬一3:0 就...

引用:
原帖由 基斯^(oo)^ 於 2012-8-15 08:01 PM 發表 查看引用來源

好難講, 波膽唔在行,
講運 :044:
萬一3:0 就...
3:0 好難LOL :095: 除非西班牙打假波 2500倍wow :005:

前往最後回覆