上一頁下一頁
發新話題

為殘疾人士解決性慾兩年說

收藏  |  訂閱
231  18.2k

引用:
原帖由 子敏 於 2020-2-6 13:38 發表 查看引用來源

你好似當我搵佢地洩慾咁,唔該你唔好咁睇我
過程係互動關係
相信都有好多師兄想知道
互動會內容去到邊個位
邊個位就要停

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-2-6 14:23 發表 查看引用來源
過程係互動關係
相信都有好多師兄想知道
互動會內容去到邊個位
邊個位就要停
係到好難三言兩語講得晒

好奇一問:

1.  如果只係為左幫病人解決生理需要, 咁射精就係唯一目標, 咁點解唔幫佢地用飛機杯呢?  咁就唔會有衛生同道德上既問題, 你幫咁多人解決, 啲服務對象唔擔心你會染病咩?
2.  相反有沒有男為女病人提供服務的?  幫到人幫到自己
3.  有部份比較重度傷殘既人士, 可能自理能力較差, 咁點處理佢身上污垢或者異味?  如果你去到決定唔做, 對方會唔會好hurt?
4.  仲有最重要既安全問題, 你係自願上去對方度同埋上去之前已經知道會同對方發生性行為, 如果上到去對方強姦你, 佢大多數都唔會入到罪, 而且仲有可能被對方偷拍勒索你或者將片放上網.

引用:
原帖由 meteor_73 於 2020-2-7 12:34 發表 查看引用來源
好奇一問:

1.  如果只係為左幫病人解決生理需要, 咁射精就係唯一目標, 咁點解唔幫佢地用飛機杯呢?  咁就唔會有衛生同道德上既問題, 你幫咁多人解決, 啲服務對象唔擔心你會染病咩?
2.  相反有沒有男為女病人提供服務 ...
你一連串問題,好難係到講得晒

服務對象 年紀最大同最細分別幾歲?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-2-9 08:48 發表 查看引用來源
服務對象 年紀最大同最細分別幾歲?

引用:
原帖由 子敏 於 2020-2-11 00:00 發表 查看引用來源

74歲 佢係你其中一個做護士而認識的病人?
可以形容74歲果條J 同年輕人有冇咩分別?
你之前話過臭J都含過
而家多唔多預先用毛巾先清潔一下d J
之後再口交?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-2-11 01:27 發表 查看引用來源
74歲 佢係你其中一個做護士而認識的病人?
可以形容74歲果條J 同年輕人有冇咩分別?
你之前話過臭J都含過
而家多唔多預先用毛巾先清潔一下d J
之後再口交? ...
好難三言兩語講得晒

引用:
原帖由 子敏 於 2020-2-11 02:06 發表 查看引用來源

好難三言兩語講得晒
逐條回
想係想更加了解多D😁

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-2-11 02:49 發表 查看引用來源
逐條回
想係想更加了解多D😁
你估我好多時間呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆