上一頁下一頁
發新話題

隔離屋人妻 有更新23,37,46,54,73,80,100,131,179,198,208,234,245,262,272,293,438,460,468

收藏  |  訂閱
510  787.1k

有黑絲有幻想

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2018-1-7 11:26 PM 發表 查看引用來源
人妻真係爽,被樓主餵到飽一飽,可惜我附近無呢D鄰居
你咁寫完應該爆咗pm😂

隔離屋……妳鄰舍要手望相助

師兄真有艷福有個甘好噶人妻系鄰居。 近水樓台先得月呀? 我附近的都系大嬸。。。。想搵個睇下都無。

新年快樂,祝各位身體健康,心想事成,出入平安!!!

咁耐冇更新,同大家分享下我同ADA既性事啦.
過年前大家都好忙下,好難得抽到時間約到跑步,其實我最主要跑步後既活動,不過可能涼左關係,ADA冇著背心,著左件長袖TEE,不過ADA著樽領都會令我扯旗既,忍唔住即場揸左佢對波兩下,佢都係打下我講跑完先唔好咁心急,陣間慢慢比我揸,原來佢都諗住跑完就攪野既.
跑時都係以往咁乘機抽下水啦拍下PATPAT,HI下對波咁,其實ADA都已經冇咩所謂架啦,全身都見過哂.跑完照舊買野飲同DOMDOM之後一齊行,行行下附近商場有殘廁話忍唔住想即刻攪,話未試過同你屋企以外攪,年尾黎次啦,ADA猛笑咁但對腳又跟住我行,行到殘廁好彩冇人用,咁我地迅速入去LOCK好門就KISS,當然我地D手手腳腳已經亂摸亂摷啦,我拉起ADA件衫推高個BRA啜佢粒LIN,佢不停咁呻吟,之後拉低ADA條褲同底底到膝蓋,我就拉低條褲上套就從後插入,ADA揸住個扶手柄不斷比我從後推插,我就一路插一路搓佢對波,ADA不斷咁壓低叫聲,可能佢怕出面有人經過聽到,我就唔理咁多係咁插,始終殘廁不宜久留,所以都好快完事.之後整理好D衫就行番出去,好彩冇人咁岩去完廁所經過.咁就再上樓下半場.
上到去依舊去ADA個邊,入到屋再黎一次浴室大戰,短時間黎左兩次出廳抖抖,ADA就褸住件浴袍,我就唔怕凍全裸條條FING咁攤係梳化,
抖夠再入房床上大戰,上到床一見佢老公張相我就屌得特別興奮特別起勁,而ADA都叫得特別大聲特別淫,之後玩狗仔式咁要佢對住老公張相咁比我屌,呢次屌左好耐先出野.屌到大家成身汗再一齊沖涼,因為第二朝ADA有野做要早D返,所以冇過夜就返自己O個邊.
尋日咁落樓岩撞到佢兩公婆,同佢老公打左個招個招呼,吹左兩句水,幾想同佢老公講佢老婆好淫好好屌,衰妹就全程耷低頭扮唔識我,
新一年想嘗試下可唔可以同ADA打真軍.

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2018-2-20 04:12 PM 發表 查看引用來源

過年前大家都好忙下,好難得抽到時間約到跑步,其實我最主要跑步後既活動,不過可能涼左關係,ADA冇著背心,著左件長袖TEE,不 ...
扑人妻真係爽丫丫

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2018-2-20 04:12 PM 發表 查看引用來源

過年前大家都好忙下,好難得抽到時間約到跑步,其實我最主要跑步後既活動,不過可能涼左關係,ADA冇著背心,著左件長袖TEE,不 ...
恭喜師兄長食長有

係時候內射佢啦

哇, 上埋人地張床
小心出事 :smile_o01:

越來越貪心喔,見佢同老公一齊扮唔識你果d感覺都幾整喔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆