上一頁下一頁
發新話題

超鐘意大波既我

收藏  |  訂閱
43  3.4k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-28 11:40 發表 查看引用來源
即係中意肥婆...........?!肥先有大波
肥婆先最正
最好大蘿大肚腩,粗大脾
超過二百磅就最正

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-29 22:10 發表 查看引用來源
我都未老就墮...呢個好關平常生活習慣事...訓覺喺屋企都唔戴bra...細個唔願戴bra..戴錯bra 都有影響...我G cup...男神渣到愛不釋手...但我係肥婆...😜
呢張相正呀🥰🥰🥰😍😍😍

附件

引用:
原帖由 parkx 於 2020-3-30 11:46 發表 查看引用來源

肥婆先最正
最好大蘿大肚腩,粗大脾
超過二百磅就最正
我300 ar.....你學晒lok 少啦.......我記得以前喺discuss 同你傾過架

師姐果然好記性喎。以前響discuss 好似熱鬧d。
你幅相橫睇掂睇200磅都無,300磅?咪玩啦
越肥既肥婆先越正,特別係幫佢奶果時,唔係瘦既女仔可以做到既。
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-30 19:16 發表 查看引用來源
我300 ar.....你學晒lok 少啦.......我記得以前喺discuss 同你傾過架

引用:
原帖由 parkx 於 2020-4-1 01:00 發表 查看引用來源
師姐果然好記性喎。以前響discuss 好似熱鬧d。
你幅相橫睇掂睇200磅都無,300磅?咪玩啦
越肥既肥婆先越正,特別係幫佢奶果時,唔係瘦既女仔可以做到既。

...
真係300喎...師兄,,,肥嘅人個窿係唔係底d??? 點解我每次都好窄,窄到佢難入?

你身材咁fit,我覺得你似講笑多d 囉

肥婆d 西真係窄d。因為夠多肉,果種壓迫感真係好勁,用埋有紋既套套,通常會叫到癲。
如果師姐可以真係覺得窄,可以玩下鷹爪功巢G點,玩到出曬水,同埋個西放鬆左先。
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-1 12:12 發表 查看引用來源
真係300喎...師兄,,,肥嘅人個窿係唔係底d??? 點解我每次都好窄,窄到佢難入?

回覆 1# 04329234 的帖子

睇黎我地好夾喎師兄!完全明白同意.... 我一路都玩開F以上,而家完全返唔到轉頭,慘.....

引用:
原帖由 parkx 於 2020-4-1 17:03 發表 查看引用來源
你身材咁fit,我覺得你似講笑多d 囉

肥婆d 西真係窄d。因為夠多肉,果種壓迫感真係好勁,用埋有紋既套套,通常會叫到癲。
如果師姐可以真係覺得窄,可以玩下鷹爪功巢G點,玩到出曬水,同埋個西放鬆左先。

...
我真係唔識放鬆...尤其一楊指一野插落黎....我覺痛多D....... 即係狗仔式會好快射啦????

引用:
原帖由 giggs2829 於 2020-4-2 10:00 發表 查看引用來源
睇黎我地好夾喎師兄!完全明白同意.... 我一路都玩開F以上,而家完全返唔到轉頭,慘.....
D 肉dum 晒波又墮晒仲話正呀????

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-2 12:27 發表 查看引用來源
D 肉dum 晒波又墮晒仲話正呀????
變咗

dum

波乸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆