上一頁下一頁
發新話題

為殘疾人士解決性慾兩年說

收藏  |  訂閱
231  18.2k

呢個行為,你覺得有無傷害自己男友?

引用:
原帖由 無上帝 於 2019-11-9 07:27 PM 發表 查看引用來源
呢個行為,你覺得有無傷害自己男友?
可能有

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-9 10:22 PM 發表 查看引用來源

可能有
有部電影,叫The Sessions ,香港叫聖手回春,
性治療師幫某些人解決性需要.(你自己有興趣可以了解)
我無睇過,只係聽有人提過呢部電影.可能同你行為相似.

想問你,過去接觸嘅人士,若再有需要,係咪可以因性而聯絡你?
目前有無印象,有幾多個係經常搵你?
第一次用口服務,係邊個提出?
如果無套口爆,小姐你好豁達.

以下個人想法,
當一個窮男拍拖,個女點都知個男人,
經濟水平咩程度,或者真心相處男會再坦白所有.
我見你有男友,
如佢唔知你嘅行為,你有心隱瞞.
我覺得你咁係對男士好唔尊重.
建議你開門見山,如同我例子窮男拍拖,無隱瞞,
係接受就一齊行,唔接受就單身,比少少承擔能力比自己.

引用:
原帖由 無上帝 於 2019-11-10 03:06 AM 發表 查看引用來源

有部電影,叫The Sessions ,香港叫聖手回春,
性治療師幫某些人解決性需要.(你自己有興趣可以了解)
我無睇過,只係聽有人提過呢部電影.可能同你行為相似.

想問你,過去接觸嘅人士,若再有需要,係咪可以因性而聯絡你?
目前有無印象,有幾多個係經常搵你?
第一次用口服務,係邊個提出?
如果無套口爆,小姐你好豁達.

以下個人想法,
當一個窮男拍拖,個女點都知個男人, ...
你又唔係我男友,咁緊張做乜

引用:
原帖由 kinyabb. 於 2019-11-7 05:14 PM 發表 查看引用來源
[taguid=2502441]子敏[/taguid] 
有幾個問題 希望唔會覺得我煩啦

1)如果有d不能表達自己意願既咁點? (例如有d弱智人士, 未必知到"性"呢方面既概念)
2a)係咪上門去到佢地度進行? 
2b)佢地家屬會在場觀看嗎? ...
我係做殘疾(智障)人士院舍既,基本上佢哋都有生理需要,見到女仔會想摸,想錫,當然唔一定識表達。
香港既院舍係好好,不過對佢哋性需要,基本上係零關心

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-4 11:36 AM 發表 查看引用來源
好耐冇上黎啦,消失左一排其實轉左工又做左義工,我呢份義工唔係普通義工,而係幫殘疾人士解決性慾。
好多人聽到之後,個個就話自己有殘疾需要解決,係米痴線?
其實,佢地都係正常人不過自己黎唔到or 冇人願意幫佢地,其實佢地真係好辛苦,你試下一直冇解決會點?
我幫佢地,試過比其他人罵,又試過話我係做雞。
我冇理會,我只係覺得自己岩!
其實我大數只係為佢地口爆or 打飛機,記得有一次,有個case ...
你做既好有意義,不要理會其他人。 好奇一問,除左用或手,會唔會真做?  下身不遂會唔會都有需要?

好有意義呀 支持
加油

引用:
原帖由 buck365 於 2019-11-14 09:31 PM 發表 查看引用來源

我係做殘疾(智障)人士院舍既,基本上佢哋都有生理需要,見到女仔會想摸,想錫,當然唔一定識表達。
香港既院舍係好好,不過對佢哋性需要,基本上係零關心 ...
完全明白,佢地心智正常男人

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-11-19 02:15 AM 發表 查看引用來源

你做既好有意義,不要理會其他人。 好奇一問,除左用或手,會唔會真做?  下身不遂會唔會都有需要?
Yes 一樣有生理需要

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-20 07:29 PM 發表 查看引用來源

Yes 一樣有生理需要
會唔會有其他要求? 如果對方想性交你會點做?  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆