想問下知唔知有冇"告魯夫"子嗣的消息.......

收藏  |  訂閱
15  849

想問下知唔知有冇"告魯夫"子嗣的消息.......

以前的"告魯夫" 在港退役後, 去了做種馬......
想問下大家知唔知佢0既子嗣的消息,
甚至有冇來港之類.......

香港就無啦

引用:
原帖由 forlanlam 於 2006-7-19 08:31 PM 發表
香港就無啦
咁外國又有冇 .......有冇消息?

只知告魯夫已“香”了

引用:
原帖由 Saurer 於 2006-7-22 09:37 AM 發表
只知告魯夫已“香”了
下...........知唔知係幾時0既事?
佢應該仲後生過" 原居民".....應該冇咁快會老死.......

引用:
原帖由 tsoyikhang 於 2006-7-22 11:59 AM 發表

佢應該仲後生過" 原居民".....應該冇咁快會老死.......
的確係歸天國...大約都有兩年了...應該是健康問題

引用:
原帖由 tsoyikhang 於 2006-7-22 11:59 AM 發表

志林叔及平叔話齋,用藥谷過好快“釘”的.....冇記錯的話,某大報紙曾寫(3、4年前)話此馬配的第一貽出生後連企也企不到,不知是真是假了。

澳洲仲有佢d 仔女嫁, 有隻馬女仲馬得好好添!!!!

引用:
原帖由 jimmy_macca 於 2006-7-23 09:34 AM 發表
澳洲仲有佢d 仔女嫁, 有隻馬女仲馬得好好添!!!!
係.......咁就好啦!!!!

引用:
原帖由 tsoyikhang 於 2006-7-19 03:12 AM 發表
以前的"告魯夫" 在港退役後, 去了做種馬......
想問下大家知唔知佢0既子嗣的消息,
甚至有冇來港之類.......
其實小弟並唔係好覺得"告魯夫"好勁, 佢既子女應比不上"幸運馬主"既子女...................:014:

前往最後回覆