東?𦴪怹穧W氣馬來投

收藏  |  訂閱
23  1.4k

威利好好/金碧明珠tony 唔会掃走住
應該掃走鄉村樂韻/一路贏/日當頭/活國宝果d

引用:
原帖由 swl0307 於 2006-7-10 11:36 PM 發表
佢連一向合作愉快 o既兩位馬主梁生同何生名下兩匹幸運戰駒同幸運日都大膽掃走……
特意留位去接終身美麗同精靈戰駒呢兩隻有一定潛力 o既馬
證明告東尼似乎好有心想重奪冠軍:024:
下季睇來唔長線追捧呢兩隻馬唔得:013:

我認同你話會踢走「一路贏」同「鄉村樂韻」:005:
因為前者分數已盡……健康又 o係跑完今季最後一場之後出現問題 (不良於行)
後者周身傷患……好耐都冇出操過,連游水同飛機場踱步都唔得……
金碧明珠跑一哩或者千八威力好強……威利好好健康如果正常番跑中長途會有一定作為,所以肯定唔會掃
但「活國寶」……我覺得以告仔一向好勝 o既性格……肯定會想幫佢至少贏一場至掃走
冇理由幫唔到一隻由許怡出來 o既馬贏一場就要退役……反正隻馬個分都減得算低……
落到五班跑快活谷可能仲有一線生機

香港馬好d定日本呀

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-7-10 10:17 PM 發表
哈...咁睇黎真係要恭喜某化妝品公司既馬主啦...下季應該有唔少機會入凱旋門...:013:
唔知 o係二千米賽再遇爆冷時,去左告仔度 o既終身美麗有冇機會報番一箭之仇?:014:

引用:
原帖由 bu0919 於 2006-7-11 01:13 AM 發表

佢連一向合作愉快 o既兩位馬主梁生同何生名下兩匹幸運戰駒同幸運日都大膽掃走……
特意留位去接終身美麗同精靈戰駒呢兩隻有一定潛力 o既馬
證明告東尼似乎好有心想重奪冠軍:024:
下季睇來唔長線追捧呢兩隻馬 ...
幸運戰駒係退役的, 不過同主馬冠驊都已經唔比告仔養, 可能有d野。

引用:
原帖由 holim09 於 2006-7-11 03:26 AM 發表
幸運戰駒係退役的, 不過同主馬冠驊都已經唔比告仔養, 可能有d野。
可能馬主梁同告仔都覺得幸運戰駒冇想像中咁高,只係純跑早熟,所以至決定退役換馬都未定:001:
同主冠驊據聞係告仔主動拒絕唔養……好似話係怕擺隻馬女 o係佢度會令佢旗下d 雄馬情緒出現問題喎:022:

引用:
原帖由 swl0307 於 2006-7-10 11:36 PM 發表
威利好好馬主講明只玩上季,今季返澳洲.
金碧明珠而家要放草,都唔知告仔仲會唔會留.
一路贏軟地一流,起碼下季仲有得贏.
日當頭泥地一遇內檔又有好表現,未必會放棄.
不過鄉村樂韻,活國寶就唔要都罷.

引用:
原帖由 bu0919 於 2006-7-11 01:55 AM 發表

唔知 o係二千米賽再遇爆冷時,去左告仔度 o既終身美麗有冇機會報番一箭之仇?:014:
爆冷唔係一隻咁高既馬,要有好形勢先有勝機.
終身美麗,告仔斷估唔會用佢跑2000掛,做一哩馬仲好啦.不過,
最擔心隻馬只會成為第二隻開心精采,贏完金盃後成日445566,
之後沉晒仲要早退.

引用:
原帖由 FBI2 於 2006-7-11 10:41 AM 發表

爆冷唔係一隻咁高既馬,要有好形勢先有勝機.
終身美麗,告仔斷估唔會用佢跑2000掛,做一哩馬仲好啦.不過,
最擔心隻馬只會成為第二隻開心精采,贏完金盃後成日445566,
之後沉晒仲要早退.
講開又講, 開心精采以前係方嘉柏馬房係後上馬, 後勁很強, 乜去到東尼樹變0左放頭馬, 仲愈跑愈差, 係0米跑錯馬呀?! :018:

引用:
原帖由 Dansan168 於 2006-7-11 12:10 PM 發表

講開又講, 開心精采以前係方嘉柏馬房係後上馬, 後勁很強, 乜去到東尼樹變0左放頭馬, 仲愈跑愈差, 係0米跑錯馬呀?! :018:
似係啦,費時同牛精仔一齊衝啦.

前往最後回覆