下個銀行馬

收藏  |  訂閱
23  1.1k

下個銀行馬

我每年 梗揾定幾隻銀行馬,  以遞增形式下注, 今季我的銀行馬 有, 壹子彈, 勝利飛駒 同埋 樂意...

各位友好, 你地對嚟緊下季有冇乜特別心水銀行馬呢?

我個人認 為, 龍冠 係我心水中, 排第一

引用:
原帖由 starxco2010 於 2006-7-2 06:03 PM 發表
我每年 梗揾定幾隻銀行馬,  以遞增形式下注, 今季我的銀行馬 有, 壹子彈, 勝利飛駒 同埋 樂意...

各位友好, 你地對嚟緊下季有冇乜特別心水銀行馬呢?

我個人認 為, 龍冠 係我心水中, 排第一
你好呀...馬迷真係好快...岩岩先完季...轉個頭就開始諗銀行馬啦...哈...不過我覺得銀行馬呢樣野...最重要既除左係選馬之外,最重要既係...要嚴格執行...那係無論乜野處境都要按信心程度下注...即係切勿一蚊都唔買...點解...因為就算妳信心再不足,有時可能俾其他當時得令既質新馬蓋過左...如果妳有落例飛既話...即使真係有出乎意料既賽果出現左...至少妳都有收穫...不至於中空寶...根據小弟既個人經驗...一旦妳心目中既銀行馬有次令到妳中空寶既話...一來妳會好dum心口...二來以後妳都未必再會跟進該駒...因為妳心會不停諗...已經錯失左最佳獲利良機...最終妳只有一直睇住妳心目中既明日之星一直贏落去...所以請記緊嚴格執行...今季小弟既"一定好"同"精梳王"就係呢類例子...:020:

至於有個經常出現既情~況點樣處理...我都未諗到...就係一場賽事入面又多匹妳列為既必追馬同場列陣...哈...呢個真係恕小弟經驗不足,暫時仲未有相應對策...

至於揀銀行馬方面...小弟都仲未有認真去度過...希望遲d可以係度提供幾隻來季俾各位參考參考啦...

最後雖然早左少少...但係都係度祝各位來季長勝...

依家D馬好均勢,她難再有銀行馬了~

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-7-2 08:33 PM 發表

你好呀...馬迷真係好快...岩岩先完季...轉個頭就開始諗銀行馬啦...哈...不過我覺得銀行馬呢樣野...最重要既除左係選馬之外,最重要既係...要嚴格執行...那係無論乜野處境都要按信心程度下注...即係切勿一蚊都 ...
你好, 你所講既好啱...  咁你呢季總結, 戰績如何呢?

今季令你 印象最深刻既 馬匹有邊 幾隻呢?

對我呢講, 喜皇寶 和工兵 兩隻 比 馬會 (或者大眾) 過份高估既馬係令我最深刻. 另外, 鐳射寶同樣令我 有種無可奈何既感覺, 雖則鐳射寶後尾都頻頻跑入位置

今日隻陽光:004:最少值二班馬...有排贏;)

俾你搶先一步出左Post添:014:

"勝利雄威"下季大放光芒, 如跑中距離有半冷倍率出現更要重錘....(同系馬越冷越精神)

引用:
原帖由 陳雄明 於 2006-7-2 11:02 PM 發表
今日隻陽光:004:最少值二班馬...有排贏;)
版主, 咁你又點睇 工兵 呢?

引用:
原帖由 starxco2010 於 2006-7-2 11:54 PM 發表

版主, 咁你又點睇 工兵 呢?
暫時觀望..完全未上力...睇下暑假點操法...下季上陣頭兩場再作評價...

引用:
原帖由 陳雄明 於 2006-7-3 12:02 AM 發表

暫時?
版主, 總結呢季, 你贏定輸呢?

引用:
原帖由 starxco2010 於 2006-7-3 12:06 AM 發表

版主, 總結呢季, 你贏定輸呢?
有上有落好接近...沒有實質計算....估計大約贏唔多過一萬{成季}

前往最後回覆