上一頁下一頁
發新話題

狗基金 2/7P.19#284

收藏  |  訂閱
287  20.8k

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-18 12:38 PM 發表
幸運精英終於肯長期放頭跑, 威力馬上現哂, 今次對手繼續不強, 中磅亦可再下一城, 問題只在馬匹狀態能否維持而矣, 我唔識睇, 但如無問題, 單論實力, 難度不大!
睇D馬評家都話隻馬好FIT..單W捧場啦!

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-4-18 12:41 PM 發表

睇D馬評家都話隻馬好FIT..單W捧場啦!
馬評家都唔知堅定流, 東方個d就差唔多隻隻都fit, 不過唔識見佢贏開就當佢繼續fit啦, 照捧可也! :014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-18 12:53 PM 發表

馬評家都唔知堅定流, 東方個d就差唔多隻隻都fit, 不過唔識見佢贏開就當佢繼續fit啦, 照捧可也! :014:
依家我來也得1.9呀!!!
佢有6.8...抵到爛啦!

長詳細呀~又學到野~^^
第6,7場心水q同你一樣~支持~

引用:
原帖由 abmysty 於 2006-4-18 02:45 PM 發表
長詳細呀~又學到野~^^
第6,7場心水q同你一樣~支持~
唔好咁講..
大家交流下...:014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-18 12:53 發表

o的馬評家無講錯,係隻隻都 fit
不過我個人觀感覺得 1 2 4 9 11 比較突出少少
至於差少少o既就 3 5 12 呢三隻

今期你o的心水好似樣
不過第一場可以留意下隻 嘯聲

「歡樂滿堂」馬房部署1200跳1800,難度極高。但根本就係此程馬,之前劣績可以抹去,跑短途擺明跟跑等落班。慎防增程即食!

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-4-19 12:20 PM 發表
「歡樂滿堂」馬房部署1200跳1800,難度極高。但根本就係此程馬,之前劣績可以抹去,跑短途擺明跟跑等落班。慎防增程即食!
但外檔不怕嗎????:001:

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-18 05:16 PM 發表
今期你o的心水好似樣
不過第一場可以留意下隻 嘯聲
但直覺上下場跑1400會較Arm攤路..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆