上一頁下一頁
發新話題

狗基金 2/7P.19#284

收藏  |  訂閱
287  20.8k

支持晒兩隻

不如買條單t 5,13拖1,9

引用:
原帖由 odlinmk2 於 2006-5-21 05:33 AM 發表
不如買條單t 5,13拖1,9
有餐士嫁, 祝你好運..:014:

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-5-20 11:33 PM 發表
支持晒兩隻
多謝..:014:

俾個場地玩死左..
聽日無心機刨馬, 因要應付考試, 但贏錢應該唔係太難..
應該都係軟地, 加上C跑道, 所以放頭內檔淋地馬優勢很大, 提供有此形勢馬給大家參考吧..

第一場
京城之光 ←曾在軟地跑過第五, 此場內檔馬不太快, 起碼會有二壘, 加上未夠分, 有10賠可以一試。

第二場
牧場王 ←有三檔, 淋地特佳, 放頭, 不太熱, 博。
永同之寶 ←仍有一檔, 磅不算十分重, 乘勇應可再入位。
引用:
孖寶 @10
W過關 2x3 @10
混過2x3
W Qp
P Qp
W Q
P Q
祝大家好運;)

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-5-23 06:20 PM 發表
俾個場地玩死左..
聽日無心機刨馬, 因要應付考試, 但贏錢應該唔係太難..
應該都係軟地, 加上C跑道, 所以放頭內檔淋地馬優勢很大, 提供有此形勢馬給大家參考吧..

第一場
京城之光  ...
果然一樣! 等收錢! :014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-5-23 08:51 PM 發表

果然一樣! 等收錢! :014:
:014:

大賽日頭兩個馬房當然要LOR威, 所以博博兩條Q...

第九場
2  闖關東
13  福闖
第十場
1  好利威
13  真好嘢

闖關東←名氣馬熱身一場必會更好, 千六也更好, 希望不要是另一隻勁張軍。:014:
福闖←又是大馬主, 應該不會是差馬, 104磅超級輕, 小心係另一隻勝利雄威。:014:
好利威←不用解釋。:014:
真好野←二班未必不夠, 希望有靳能加上輕磅會騎高D吧。:014:
引用:
Q2x3
QP2x3
孖寶。

第十場我寧要好輝煌,三歲馬跑磅唔跑分,用個十磅仔上去好正!

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-5-28 01:52 AM 發表
第十場我寧要好輝煌,三歲馬跑磅唔跑分,用個十磅仔上去好正!
上場已經較量過
好利威明顯較高級數
當然用十磅仔會好
但此馬黎到呢到會有阻力
要進步幾多下先贏到好利威..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆