上一頁下一頁
發新話題

每日三百 總結

收藏  |  訂閱
118  12.4k

支持!
第五場點睇駿馬繽紛??

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-5-20 20:24 發表
支持!
第五場點睇駿馬繽紛??
C+3 14檔有戒心
如果好似上次隻 工兵 咁頂左係三疊就叮得
難言信心,韋達要贏果時走位靈活,要輸果陣睇到你眼火爆
加上你都知我不嬲都唔係咁鐘意韋達 所以飛左佢

引用:
原帖由 keith131 於 2006-5-21 06:49 AM 發表

C+3 14檔有戒心
如果好似上次隻 工兵 咁頂左係三疊就叮得
難言信心,韋達要贏果時走位靈活,要輸果陣睇到你眼火爆
加上你都知我不嬲都唔係咁鐘意韋達 所以飛左佢
IC..不過就係咁有7賠, 博一博無妨...

引用:
原帖由 beanman 於 2006-5-20 15:50 發表
"有資格"呢類問題馬本人一向都唔會買, 因為如果今場贏左等於告東尼打自已一巴, 且更令上一場"糖果精英"勝出既賽事顯得有問題, 佢地唔會咁蠢, 所以今次覺得"有資格"應該會輸多次:013:
我只不過用另類諗法
今季告東尼成日都係咁就係驚你唔信
個個都諗佢隔一場先去馬
佢就呢場去…就係咁呢場先有咁好分

第三場 馬膽首選 2.再領風騷 返查往績,此馬上季接連上名係乜野配備都無戴,而今季由第一次跑開始就有綁脷,直到轉左馬房到依家跑第三次終於將所有配備除晒。同埋轉左馬房之後仲未代,用上賀賢殺手之一霍達,此子跑埋今次之後就要停賽六個賽馬天鬥志唔成疑問。

第一次提供馬膽 希望可以打嚮頭炮。配腳方面,4.醉激 12.信心好 14.酒勝
希望連 QQP 都中埋 嘿

引用:
原帖由 keith131 於 2006-5-27 06:42 PM 發表
第三場 馬膽首選 2.再領風騷 返查往績,此馬上季接連上名係乜野配備都無戴,而今季由第一次跑開始就有綁脷,直到轉左馬房到依家跑第三次終於將所有配備除晒。同埋轉左馬房之後仲未代,用上賀賢殺手之一霍達 ...
同場隻"風雲浪子"消息幾勁:014:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-5-27 18:47 發表

同場隻"風雲浪子"消息幾勁:014:
我有睇晨操習慣,需然唔係好準,但係好多時風幾大都好,我都會以眼見為準,有一課把隻步步穩,大力騎落去連跟都跟唔到,同埋個身仲係重。最後果課踱步眼見有少許進步,不過都係唔要。
當然亦有例外,好似隻常歡笑咁馬身仲肥但質素搭夠。

引用:
原帖由 keith131 於 2006-5-27 07:05 PM 發表

我有睇晨操習慣,需然唔係好準,但係好多時風幾大都好,我都會以眼見為準,有一課把隻步步穩,大力騎落去連跟都跟唔到,同埋個身仲係重。最後果課踱步眼見有少許進步,不過都係唔要。
當然亦有例外,好似隻常 ...
果然監生吞, 好彩都有跟例飛中番十蚊Q

真係唔好意思…依家先貼出黎
呢幾日太忙都係今朝先有時間刨下馬
上次賽事 所選三隻馬之前亦都有揀,證明上次無揀錯。

今次賽事無乜心水
貼三t 心水比大家參考

第四場 1.鴻霸之星 拖 6.精駿 7.進明之寶 9.游一飄 12.新添馬
第六場 4.爪皇泓金 拖 2.駿馬繽紛 3.翡翠舞士 8.首騎士 9.時代明星
第七場 1.太陽帝國 拖 4.永旺駒 6.四季寶 7.心福 10.勁財寶

其他場次心水
第一場 9.百威力 10.京城之光 12.龍勝寶馬
第二場 8.光速 11.歡樂滿堂 12.千里馬
第三場 8.新英 9.育成明駒 12.好彩數
第四場 1.神龍金剛 6.衝鋒槍 10.衝線王
第五場 1.大文豪 6.友誼第一 11.駿球
第六場 3.老少雙雄 4.喜樂趣 7.春風化雨
第七場 4.一鳥在手 6.有才有勢 7.超速無敵
第八場 6.另具一格 9.新馬威 11.神勇福將

馬膽推介 第五場 友誼第一 呢場快放馬唔多應可順利搶到條欄,拖慢步速黎跑用返王志偉減磅亦好跑,腳可拖 1.大文豪 落班即戴眼罩,所面對O既對手同係二班時有天壤之別。11.駿球 班分己盡狀態只能保持而未能再進,但勝在跑法主動冷門之選。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆