上一頁下一頁
發新話題

17/6賽日分析: 勇中寶班利出擊

收藏  |  訂閱
143  14.1k

引用:
原帖由 FBI2 於 2006-3-29 02:06 AM 發表

多快樂評分已見頂,難再進,但對手實在太弱,唯一對手是有班底的自家飛,
相信都是呢2隻串q.
腳我反而鍾意同馬房之首飾之星, 今季用得少, 體力相對佔優
引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-29 11:58 AM 發表

同你調轉, 我反而睇好馬房另一隻馬首飾之星, 論卡士必夠有找, 步速和跑法亦有利, 賠率亦較佳, 諗諗佢! :014:
條Q十倍過外有少少分頭可以諗諗

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-3-29 01:04 AM 發表
29/3心水提供

第 8 場多快樂

這匹五歲北半球PP今季表現大幅進步, 一口 ...
同意!!!!+PORT

1/4心水提供

第 8 場喜德寶
已提供此馬幾次, 但次次都贏唔到而且水準飄忽。純計質素應是全場最高, 堅信此駒全熟後必屬過一百分之佳駟。
或者仍未完全成熟, 每每留得好之下衝落仍交不出贏馬一役之強勁衝刺。上賽亦是留得好步速亦夠快利後追, 但追勁只屬一般, 或多或少和賽前備戰不足有關。今次準備功夫已加強甚多, 決定繼續追捧, 無理由今季只得一Win.

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-3-31 11:48 PM 發表
1/4心水提供

第 8 場喜德寶
已提供此馬幾次, 但次次都贏唔到而且水準 ...
未全熟既大超班馬, 寄望進步幅度加快, 下季必大放異彩, 現在憑質出戰, 仍具一定勝望! 亦係我既首選, 只忌水準未算穩定!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-1 09:53 AM 發表

未全熟既大超班馬, 寄望進步幅度加快, 下季必大放異彩, 現在憑質出戰, 仍具一定勝望! 亦係我既首選, 只忌水準未算穩定!
跑到九成水準都足以橫掃,而且馬房今日應該大搏殺,穩位望贏

可惜隻馬未成熟, 仲要教教佢, 但前景仍十分樂觀!

8/4心水提供

第 9 場加得勁

質新馬06年兩出兩捷未逢敵手。小休復出一役可能新鮮感太強, 起步未幾已留不住搶放。由頭到尾都只是順走已可輕易取得處女勝利, 頭四名馬有「哈哈妙」剛勝三班賽及「有作為」取得2W. 水準之高毋置疑。
到上賽初上千四增程兼換上韋達, 戰略改為將馬匹稍留, 效果更佳。輕鬆彈離「大富之星」四個半馬位, 無論姿態與時間俱佳。此兩役不同戰略的勝利, 看得出馬匹成熟的表現, 可顯示「加得勁」質素有幾犀害。
今回升班再跑千四不用負重, 馬房看準杯賽出王牌應戰, 志切捧杯!

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-4-7 10:04 PM 發表
8/4心水提供

第 9 場加得勁

質新馬06年兩出兩捷未逢敵手。小休復出一 ...
同上風參唔多架...呢隻...:007:

反而我唔係咁睇好wo...雖然好似好把炮....但係始終都係升班+14檔   入P都有機   贏就難講

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-4-7 10:04 PM 發表
8/4心水提供

第 9 場加得勁

質新馬06年兩出兩捷未逢敵手。小休復出一 ...
大家齊齊贏錢啦~:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆