上一頁下一頁
發新話題

你地通常邊個買套

收藏  |  訂閱
58  3.1k

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-1-3 08:28 發表 查看引用來源
套不過係日用品,係好平常嘅嘢,我覺得唔應該會尷尬。

小弟以前買套通常由老婆代勞。小弟根本唔鐘意戴,試問點會咁戇居就去買?😁

不過,而家唔使買啦。小弟最近走去紮咗,以後可以無後顧之憂玩生姦中出。慳返好多買套錢!😎 ...
為你肯去紮而鼓掌👏👏👏
痛唔痛呀?紮咗之後要休息幾多日?
外賣仔都想去做,但家計會見 counsellor都要排一年以上

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2020-1-1 03:02 發表 查看引用來源
唔係去開便利店?好多人
我意思係兩公婆冇咩好尷尬,只係買套啫,行性商店都冇問題,不過我哋從來冇買過套,但有買過快玩具同一齊買內衣

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-3 12:32 PM 發表 查看引用來源
為你肯去紮而鼓掌👏👏👏
痛唔痛呀?紮咗之後要休息幾多日?
外賣仔都想去做,但家計會見 counsellor都要排一年以上
係非常小兒科嘅微創手術。唔算太痛(有食止痛藥)。即晚測試,睇AV仲識得勃起(微痛),不過唔敢行動。第二朝已經正常返工lu。

隔晚試J,效果同未紮時完全一樣(濃稠度、出量)!

不過始終半麻,生勾勾喺個袋袋度鎅個口,然後插枝有鏡頭嘅“電筆”入去,全程仲不斷講解(“喂,睇吓啦老友,呢度就係我哋要搵嘅輸精管,一陣我會用少少電流辣熟呢個地方,可能會麻一麻,不過好快就過去!”😨),你都咪話唔驚!

唯一意外係,手術助理係一個鬼婆中女。樣極姣。小弟除褲後佢笑笑口望咗好耐。小弟好辛苦忍住生理反應。😅

下個禮拜要返去覆診同做精子檢查。如果證實冇精蟲,基本上就搞掂咗。

我覺得結紮比想像中容易。醒目狗公係必做。所以黃子華晨早做咗,小弟只係抄佢。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-1-3 12:53 PM 發表 查看引用來源
我意思係兩公婆冇咩好尷尬,只係買套啫,行性商店都冇問題,不過我哋從來冇買過套,但有買過快玩具同一齊買內衣
阿寶最憎男人戴套,當然唔會負責買。😁

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-1-3 12:17 發表 查看引用來源

阿寶最憎男人戴套,當然唔會負責買。😁
有隔膜唔好呀

你地用開邊個牌子?超薄定螺紋粒粒?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2020-1-4 01:49 AM 發表 查看引用來源
你地用開邊個牌子?超薄定螺紋粒粒?
超薄,超軟,冇粒啦。呢隻:

通常都係我買埋畀條仔 因為咁樣我可以揀埋味

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-1-3 09:01 發表 查看引用來源
而家同條女就條女買,之前有啲sp都係個sp買。咁當然我都買過啦,冇乜特別。
SP都叫我買上去,而家我網上買完帶上去

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-1-6 02:20 AM 發表 查看引用來源
通常都係我買埋畀條仔 因為咁樣我可以揀埋味
女人買套其實好型,但男人買M巾則好樣衰(小弟試過一次,被收錢個大媽白眼)。

絕對係性別歧視。但冇計。😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆